Ελάτε στην παρέα μας

Πειραιά

Γ. Πατούλης: “Προτεραιότητά μας η ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης συγκάλεσε ευρεία σύσκεψη με εκπροσώπους επιχειρήσεων της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, της Ναυπηγικής Βιομηχανίας και των ναυπηγείων Περάματος, στα γραφεία της Περιφέρειας.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας Β. Κανακάκης, ο τεχνικός σύμβουλος των ναυπηγοεπισκευαστικών επιχειρήσεων Ρ. Λειβαδάρος, ο Πρόεδρος των ναυπηγείων Περάματος Θ. Κατσουλάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Μηχανουργών Φ. Πράσινος και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας και του ΓΕΜΗ Δ. Φανουργάκης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν τα ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργικότητα και τις προοπτικές ανάπτυξης των ναυπηγικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, ενώ μετείχε επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς Σ. Αντωνάκου και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας.

Κατά τη συζήτηση ο κ. Πατούλης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των φορέων πως θα προγραμματιστεί άμεσα συνάντηση με τον αρμόδιο υπ. Ναυτιλίας Γ. Πλακιωτάκη, με στόχο να τεθούν όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν, με αφορμή και την πρόσφατη σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

«Στις προτεραιότητές μας είναι η ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά με ταυτόχρονη διασφάλιση των θέσεων εργασίας αλλά και της βιωσιμότητας των ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται εδώ και 100 χρόνια στην περιοχή. Σας εγγυώμαι πως όλες οι προσπάθειές μας και οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβουμε θα είναι γόνιμες και εποικοδομητικές, προς αυτή την κατεύθυνση, με μόνο στόχο την ανάπτυξη του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας», επισήμανε ο Περιφερειάρχης
Αττικής.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ