Ελάτε στην παρέα μας

Παπάγου - Χολαργού

28ο Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού: 50.000 θεατές έδωσαν το παρών στις φετινές εκδηλώσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα έριξε αυλαία το 28ο Φεστιβάλ Παπάγου – Χολαργού που διοργάνωσε ο Δήμος με τεράστια επιτυχία.

Και στις δύο περιόδους των εκδηλώσεων, στην πρώτη από τις 23 Ιουνίου μέχρι τις 28 Ιουλίου και στη δεύτερη από 24 Αυγούστου μέχρι την 1η  Οκτωβρίου στο Κηποθέατρο Παπάγου προσήλθαν δεκάδες χιλιάδες θεατές.

Οι συναυλίες, οι θεατρικές παραστάσεις και οι παιδικές παραστάσεις κινήθηκαν σε υψηλό επίπεδο, προσφέροντας στο κοινό βραδιές Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας που τόσο ανάγκη έχουμε αυτούς τους καιρούς, μετά μάλιστα και τους γνωστούς περιορισμούς λόγω της πανδημίας.

 

 

 

Αρκετές συναυλίες και παραστάσεις ήταν sold out και αποτέλεσαν σημείο αναφοράς.

Το Φεστιβάλ της πόλης μας έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας ιδιαίτερα επιτυχημένος θεσμός, που τον έχει αγκαλιάσει τόσο η τοπική κοινωνία όσο και φίλοι του Πολιτισμού από όλο το λεκανοπέδιο.

 

 

 

Συνολικά, στο ανακαινισμένο και πανέμορφο Κηποθέατρο Παπάγου, πραγματοποιήθηκαν 52 εκδηλώσεις και τις παρακολούθησαν περίπου 50.000 θεατές.

Να σημειώσουμε ότι φέτος ο Δήμος ξεκίνησε μια νέα πρωτοβουλία, για τους νέους δημότες και κατοίκους 16 έως 30 ετών, την “Κάρτα Νέων” και έδωσε τη δυνατότητα στους εκατοντάδες νέους που ανταποκρίθηκαν, να παρακολουθήσουν δωρεάν εκδηλώσεις.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ