Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής

«Πολιτιστικός» θα είναι ο Νοέμβριος για τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Δημοσιεύθηκε

στις

«Πολιτιστικός» θα είναι ο Νοέμβριος για τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού, καθώς έχει μεριμνήσει για την ψυχαγωγία δημοτών και μη, με ένα πλήθος εκδηλώσεων.

Μπαίνοντας σιγά σιγά στη χειμερινή περίοδο, ο Δήμος έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα για τον επόμενο μήνα, με συναυλίες και μουσικά αφιερώματα, προβολές ταινιών (2017-2019), πρωτότυπες προτάσεις, όπως το “Θέατρο Εξπρές” του Εθνικού Θεάτρου, αλλά και εκδηλώσεις – θεσμούς όπως οι “Ημέρες Περικλέους”.

Επισημαίνεται ότι έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία σε εκδηλώσεις που αφορούν τα παιδιά και την διαπαιδαγώγηση και διασκέδασή τους, με δράσεις κάθε Σαββατοκύριακο, όπως ταινίες, κουκλοθέατρο, μαριονέτες, κ.ά.

Επιπλέον, ο Δήμος μπαίνει σιγά σιγά στο «κλίμα των Χριστουγέννων» υποδέχεται σιγά-σιγά τις γιορτές με μια μεγάλη έκπληξη: το “Χριστουγεννιάτικο Πάρκο” με παγοδρόμιο και  παιχνίδια ψυχαγωγίας, ενώ νέοι καλλιτέχνες της πόλης καλούνται να υποβάλουν συγκεκριμένη πρόταση  (στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]) και να βρεθούν «Επί σκηνής», για το οποίο μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σε προηγούμενο άρθρο του xtypos.gr.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ