Ο Δήμος Κηφισιάς ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) της περιοχής θα παραμείνουν κλειστά κάθε Σάββατο. Η απόφαση αυτή στόχο έχει την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την οργάνωση των υπηρεσιών του Δήμου κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
Συγκεκριμένα, τα ΚΕΠ Κηφισιάς, Νέας Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας δεν θα λειτουργούν κάθε Σάββατο του Αυγούστου. Η ενημέρωση αυτή είναι σημαντική για τους δημότες που σκοπεύουν να επισκεφτούν τις υπηρεσίες κατά τη διάρκεια των διακοπών.
Η ανακοίνωση τονίζει ότι το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ τις υπόλοιπες ημέρες θα παραμείνει σταθερό, διασφαλίζοντας ότι οι δημότες θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται κατά τις καθημερινές.
Ο Δήμος καλεί τους πολίτες να προγραμματίσουν τις επισκέψεις τους στα ΚΕΠ, ώστε να αποφευχθούν τυχόν ταλαιπωρίες. Επίσης, αναφέρει ότι σε περίπτωση περαιτέρω αλλαγών στο ωράριο, θα υπάρξει νέα ενημέρωση.