Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Μαθητές και καθηγητές έδωσαν χρώμα και ζωντάνια στην περίφραξη του σχολικού συγκροτήματος του Γυμνασίου-Λυκείου Παπάγου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκε η εικονογράφηση της εξωτερικής περίφραξης του σχολικού συγκροτήματος του Γυμνασίου-Λυκείου Παπάγου, ένα υπέροχο έργο το οποίο υλοποίησαν μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας κας Βασιλικής Κεχαγιόγλου καθώς και της μητέρας μαθητή κας Βίκυς Λεκάτου.

Μια πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Παπάγου, η οποία στηρίχθηκε από τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο και την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Λίλα Σουρανή.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου.

“Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο, καθώς και την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας κα Λίλα Σουρανή, για την αμέριστη βοήθεια που μας προσέφεραν σε ό,τι και αν χρειάστηκε για την ολοκλήρωση του έργου.

Τονίζεται ότι στην εικονογράφηση της εξωτερικής περίφραξης του σχολείου μας συμμετείχε μεγάλος αριθμός μαθητών , όλων των τάξεων του Γυμνασίου καθώς και μαθητές του Λυκείου, δίνοντας τις ιδέες τους και αφήνοντας το στίγμα τους σε ένα έργο που ανήκει σε όλους τους δημότες .

Το συγκεκριμένο έργο, για πρώτη φορά, με χορηγία της Σχολικής Επιτροπής, έχει περαστεί εξ’ ολοκλήρου με ειδικό προστατευτικό υλικό (antigraffiti) με σκοπό την διαφύλαξη του από τυχόν φθορές και σεβόμενοι την εργασία καλλιτεχνών και παιδιών.”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ