Ελάτε στην παρέα μας

Διασκέδαση

Η Ρίτα Αντωνοπούλου ερμηνεύει μεγάλους συνθέτες στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Ρίτα Αντωνοπούλου σολίστ, συνθέτη και ενορχηστρωτή Μανόλη Ανδρουλιδάκη, παρουσιάζουν μία ξεχωριστή συναυλία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Πολιτιστικός Φεβρουάριος” του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Η συανυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 20.00 στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός), με ελεύθερη είσοδο.

Το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στους μεγάλους Έλληνες συνθέτες, εμπνευστές και δημιουργούς του νέου ελληνικού τραγουδιού, όπως αυτό άρχισε να διαμορφώνεται και να εξελίσσεται μεταπολεμικά ενώ θα περιλαμβάνει και εμβληματικά τραγούδια ξένων δημιουργών.

Η καλλιεργημένη, δυναμική, λυρική φωνή και η θεατρικότητα της Ρίτας Αντωνοπούλου προσεγγίζουν με λιτό αλλά πλούσιο εκφραστικά τρόπο τραγούδια – σταθμούς της σύγχρονης ιστορίας της ελληνικής μουσικής σκηνής που έχουν αποτυπωθεί στη συλλογική μας συνείδηση.

Ο βιρτουόζος της κιθάρας Μανόλης Ανδρουλιδάκης τα διασκευάζει εξαιρετικά και τους δίνει μία νέα διάσταση, σεβόμενος πάντα την πρώτη κλασσική εκτέλεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ