Ελάτε στην παρέα μας

Παπάγου - Χολαργού

«Έσφιξαν… την γροθιά τους για την ζωή» στο Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Δημοσιεύθηκε

στις

Με σύνθημα «Σφίξε την Γροθιά σου Για την Ζωή» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού, κτίριο «Δημάρχου Χαράλαμπου Σκούρτη», εθελοντική αιμοδοσία προκειμένου να ενισχυθεί η δημοτική τράπεζα αίματος.

Την δράση οργάνωσε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού, σε συνεργασία με την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Α. “Γιώργος Γεννηματάς”.

Παράλληλα και στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Παπάγου – Χολαργού με το σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» πραγματοποιήθηκαν εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών και 25 νέα μέλη στο ΚΕΠ Υγείας.

 

Συγκεντρώθηκαν 66 φιάλες αίματος

Η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού πέτυχε τον σκοπό της χάρη στην συμμετοχή μεγάλου αριθμού εθελοντών στους οποίος ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού απευθύνει ένα τεράστιο «Ευχαριστώ». Ανάμεσα στους εθελοντές ήταν και στρατεύσιμοι από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Συγκεντρώθηκαν 66 φιάλες αίματος, αριθμός που φανερώνει την ευαισθησία και το αίσθημα αλληλεγγύης που διακατέχει τους πολίτες του Δήμου.

 

 

«Η 1η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού για το 2024 αποτελεί ένδειξη του πνεύματος αλληλεγγύης που διακατέχει τους πολίτες μας. Τους ευχαριστώ από καρδιάς για την ανιδιοτελή τους προσφορά. Η πράξη τους χαρίζει ζωή και αφήνει το αποτύπωμα τους ανεξίτηλο στο χρόνο. Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού όπου παρίσταται ανάγκη θα είναι εκεί με όλες του τις δυνάμεις και με όλο του το «είναι». Συγχαίρω επίσης, την Αντιδήμαρχο Λίλα Σουρανή και το προσωπικό για την κινητοποίηση και την οργάνωση”, δήλωσε ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ