Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Έτοιμο το δίκτυο φυσικού αερίου στο «παλιό κέντρο» Παλλήνης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με δίκτυο φυσικού αερίου εξοπλίστηκε το «παλιό κέντρο» Παλλήνης, που αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο πυκνοκατοικημένο τμήμα της δημοτικής ενότητας Παλλήνης, στο οποίο ζουν πάνω από 25.000 μόνιμοι κάτοικοι.

Ο τελευταίος σωλήνας «κούμπωσε» στην οδό Βάκχου και έτσι, κάθε σπίτι και επιχείρηση της περιοχής μπορεί πλέον να συνδεθεί με το δίκτυο φυσικού αερίου, υποβάλλοντας αίτηση σύνδεσης.

Το έργο συνεχίζεται, με αμείωτο ρυθμό στις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου.  Ήδη, έχουν κατασκευαστεί πάνω από 40 χλμ. δικτύου, τα τελευταία δυο χρόνια, ενώ η Διοίκηση του Δήμου Παλλήνης, υπό τον Δήμαρχο, Θανάση Ζούτσο, βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεργασία με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, για τον σχεδιασμό και νέων επεκτάσεων.

Σημαντικό στοιχείο, για την ταχύτερη επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου και σε άλλες περιοχές, αποτελεί και η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους κατοίκους. Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος προτρέπει τους κατοίκους να υπογράψουν το αίτημα για επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρουν στο http://webapps.chem.uoa.gr/fysiko_aerio/form.php.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ