Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Επίτιμος Δημότης Παιανίας ανακηρύχθηκε ο Αθανάσιος Μαρτίνος

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία διεξήχθη η  εκδήλωση ανακήρυξης του Εθνικού Ευεργέτη Αθανάσιου Μαρτίνου ως Επίτιμου Δημότη Παιανίας, ως ελάχιστη αναγνώριση για την μεγάλη και σε πολλούς τομείς προσφορά του στον Δήμο.

O Δήμος Παιανίας και ο Δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης, σε μία απλή και σεμνή τελετή, όπως το είχε ζητήσει ο ίδιος ο κ. Μαρτίνος, που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στο Μουσείο Βορρέ, απένειμε το Διάσημο του Αγίου Αθανασίου και το Κλειδί της πόλης στον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο, ανακηρύσσοντάς τον ως Επίτιμο Δημότη της πόλης.

Την τελετή τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος, ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών Στ. Πέτσας, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ελ. Οικονόμου, η Υφυπουργός Τουρισμού Σ. Ζαχαράκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θ. Αυγερινός Βουλευτές και Δήμαρχοι της Ανατ. Αττικής, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Όλοι οι ομιλητές στο λόγο τους εξήραν τον αθόρυβο εργάτη της ανιδιοτελούς προσφοράς που δεν έχει όρια, τον σπουδαίο άνθρωπο για το αποτύπωμα ήθους που παρέχει στη σύγχρονη κοινωνία.

Ο κ. Αθανάσιος Μαρτίνος έχει προσφέρει αναρίθμητες χορηγίες στο Δήμο Παιανίας τόσο σε τεχνικά έργα υποδομών, όσο και στον τομέα της υγείας, της παιδείας και του πολιτισμού.

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ