Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σε τροχιά υλοποίησης το μεγαλύτερο αντιπλημμυρικό έργο στο Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνησαν οι εργασίες του μεγαλύτερου αντιπλημμυρικού έργου που γνώρισε ποτέ ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη, συνολικού προϋπολογισμού 7.250.000 € και με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

Το έργο στηρίζεται από 19 αγωγούς ομβρίων μήκους 6,7 χλμ και θα κατασκευαστεί δυτικά του Κηφισού, στη διασταύρωση των Λεωφόρων Θηβών -Π. Ράλλη και Γρ.Λαμπράκη.

 

 

Ο Δήμαρχος Νίκαιας –Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει: «Ένα πάγιο αίτημα εδώ και αρκετές δεκαετίες γίνεται πραγματικότητα. Ο Δήμος μας έχει ταλαιπωρηθεί σε περιόδους έντονων βροχοπτώσεων με σοβαρές ζημιές σε καταστήματα και κατοικίες. Τα προβλήματα αυτά συσσωρεύονταν δημιουργώντας πλέον δραματικές και επικίνδυνες καταστάσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου που θα καλύψουν το κόστος κατασκευής του αντιπλημμυρικού έργου με ιδίους πόρους της Περιφέρειας. Καλώ τους συνδημότες μου να δείξουν κατανόηση για τις όποιες ενοχλήσεις μπορεί να προκληθούν στους δρόμους από τις εργασίες αυτού του έργου προκειμένου η πόλη να εξακολουθήσει να έχει μια σταθερή τροχιά ανάπτυξης».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ