Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Παραγωγική συζήτηση Δημάρχου Νίκαιας – Αγ .Ι. Ρέντη με το Β’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση με εκπροσώπους του Β’ Τμήματος Τροχαίας Πειραιά πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, ο οποίος συνεχάρη το Τμήμα για το σπουδαίο έργο που επιτελεί.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Διοικητής του Τμήματος, κ. Φώτης Νικολάκης και η Αστυνόμος Β’, κα Γεωργία Πολίτου ενημέρωσαν τον Δήμαρχο της πόλης για διάφορα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών και τον ρόλο της Τροχαίας .

 

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης υπογράμμισε : «Η Δημοτική Αρχή θα στηρίξει με κάθε μέσο το έργο που επιτελεί το Β’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά. Γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και ως προς τη στελέχωση και θεωρώ ότι οι 10 ένστολοι δημοτικοί αστυνομικοί που θα προσλάβει ο Δήμος μας μέσω ΑΣΕΠ θα αποδειχθούν ουσιαστικοί αρωγοί. Στον σχεδιασμό μας είναι και ο προγραμματισμός σύσκεψης με την συμμετοχή της Τροχαίας, των Αντιδημάρχων και των φορέων της πόλης με στόχο την επίλυση ζητημάτων που σχετίζονται με την ασφάλεια, προστασία των κατοίκων και την αποτελεσματικότητα της πρόληψης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ