Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

«Μιλάμε για τις ανθρώπινες σχέσεις»: Ομάδα Αυτοέκφρασης του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι ψυχολόγοι του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη σε συνέχεια της διεύρυνσης της επαφής τους με τη κοινότητα, σχεδιάζουν και προτείνουν ομάδα αυτοέκφρασης.

Η ομάδα έχει σκοπό τη ψυχική έκφραση- μοίρασμα, γύρω από τα ζητήματα της καθημερινότητας και των ανθρωπίνων σχέσεων. Η ομάδα δεν θα είναι θεραπευτική, θα είναι ολιγομελής (8-10 ατόμων) και απευθύνεται σε ενήλικες άνδρες και γυναίκες.

Ο κύκλος συναντήσεων αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 8 συναντήσεις, στους μήνες από Ιανουάριο έως και Μάιο του 2023, με συχνότητα μια συνάντηση μιάμισης ώρας ανά δύο εβδομάδες. Υπάρχει δυνατότητα 2ου κύκλου συναντήσεων από το Σεπτέμβρη του 2023. Προτείνεται πρωινή ώρα 9:00-10:30 ή μεσημβρινή ώρα 13:00-14:30, σταθερής εργάσιμης μέρας.

Την ομάδα προγραμματίζουν και θα συντονίζουν οι ψυχολόγοι Γιαλαμά Ελένη και Μπεμπλιδάκη Χρύσα.

Αιτήσεις για συμμετοχή στην ομάδα θα γίνονται, με προγραμματισμένο ραντεβού, στο Κέντρο Κοινότητας του δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, Μπιχάκη 8, Αγ. Ι. Ρέντης, μέχρι και την Παρασκευή 30/11/2022. Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2132004826 και 210-4932863.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ