Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Τα παιδιά του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ένιωσαν τη μαγεία των γιορτών στο ΠΠΙΕΔ

Δημοσιεύθηκε

στις

Το πρωί της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν, με πολύ ενθουσιασμό και μεγάλη συμμετοχή παιδιών, οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Π.Π.Ι.Ε.Δ. του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Το ισόγειο του Π.Π.Ι.Ε.Δ. γέμισε από τους μικρούς συμπολίτες μας που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη Χριστουγεννιάτικη παράσταση βασισμένη στο βιβλίο της Ξένιας Καλογεροπούλου «Η Μπάμπουσκα».

Μετά την παράσταση τα παιδιά έπαιξαν με τη χριστουγεννιάτικη μασκότ, φωτογραφήθηκαν και πήραν δωράκια από τον Άη – Βασίλη. Τα ξωτικά βάψανε με χριστουγεννιάτικες παραστάσεις τις μικρές φατσούλες και τους χάρισαν πολύχρωμες μπαλονοκατασκευές!

Τέλος, όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, απόλαυσαν λιχουδιές βουτηγμένες στη σοκολάτα, από το σιντριβάνι σοκολάτας που είχε στηθεί στον αύλειο χώρο. Την όμορφη εκδήλωση παρακολούθησε ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Αντιπρόεδρος του Π.Π.Ι.Ε.Δ. Χρήστος Κοπελούσος, ο οποίος μετέφερε τις θερμές ευχές του Δημάρχου της πόλης Γιάννη Βούρου για ευτυχισμένα και χαρούμενα Χριστούγεννα, ευχαριστώντας παράλληλα το προσωπικό του Π.Π.Ι.Ε.Δ. και του Μουσείου Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου» για την επιτυχημένη διοργάνωση όχι μόνο της συγκεκριμένης εορταστικής εκδήλωσης, αλλά όλων των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν το 2022.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ