Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Συνάντηση Κουμουτσάκου – Βούρου για τα μεγάλα έργα σε Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννη Βούρο πραγματοποίησε ο κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος Βουλευτής Β1 του Βορείου Τομέα Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Κουμουτσάκο για τα έργα τα οποία έχουν δρομολογηθεί για το προσεχές διάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα.

Ο κ. Γ.Κουμουτσάκος από την πλευρά του τόνισε την πρόθεσή του να συνδράμει μέσω του Κοινοβουλευτικού του έργου ώστε να ξεπεραστούν πιθανά εμπόδια, με στόχο την ταχύτερη δυνατή πραγματοποίηση των δράσεων του Δήμου.

Στη συνέχεια της συνάντησής τους, ο κ. Κουμουτσάκος περιηγήθηκε από τους αρμόδιους στο έργο κατασκευής του νέου γηπέδου της Α.Ε.Κ. όπου και ενημερώθηκε για την πορεία του, καθώς και των συνοδών έργων υπογειοποίησης της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου. Επίσης επισκέφθηκε το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας και ενημερώθηκε για τους τρόπους αξιοποίησης και ανάδειξης του με σεβασμό στο περιβάλλον.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο κ. Ηλ.Τάφας (Αντιδήμαρχος Οικονομικών) και ο κ. Χ.Κοπελούσος (Αντιπρόεδρος Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ίδρυμα Ελληνισμού της Διασποράς).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ