Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Σε κλίμα χαράς και ανεμελιάς γιορτάστηκε η νέα παιδική χαρά στο πάρκο Μουστακλή

Δημοσιεύθηκε

στις

Παιχνίδι, κέφι και ξεγνοιασιά επικρατούσαν στη γιορτή που έγινε σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου με αφορμή την λειτουργία της νέας παιδικής χαράς που βρίσκεται στο πάρκο Μουστακλή.

Η εκδήλωση έγινε στα πλαίσια της δράσης «γνωρίζουμε τη γειτονιά μας» και σε αυτήν πρωτοστάτησαν οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας.
Τα παιδάκια που έμπαιναν στην παιδική χαρά, τα περίμενε στην είσοδο μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς τα υποδέχονταν μία ξυλοπόδαρος πριγκίπισσα.

Η εκδήλωση περιλάμβανε μια εντυπωσιακή παράσταση με 2 εμψυχωτές (animateur) οι οποίοι διασκέδασαν τα παιδιά συνδυάζοντας την τέχνη του ζογκλέρ με αυτές του ταχυδακτυλουργού και του μίμου, ενώ παράλληλα παίζονταν συνεχώς χαρούμενα τραγούδια από τον ηχολήπτη(dj).
Από την πλευρά της δημοτικής αρχής, παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Ευτυχία Παπαλουκά, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Ανανιάδης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού και Δημοτικής Αστυνομίας, Κώστας Χατζηγεωργίου, και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Πρασίνου, Θεόδωρος Μανωλεδάκης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ