Ελάτε στην παρέα μας

Εργασία

Πρόσληψη δασκάλων εικαστικών στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας – Τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας ανακοίνωσε τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με έναν ΠΕ Εικαστικό (Δάσκαλο Γλυπτικής) και ένα ΠΕ Δάσκαλο Ζωγραφικής, για την κάλυψη αναγκών του Τμήματος Παιδείας και Πολιτισμού της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής.

Αντικείμενο είναι η εκτέλεση του έργου: «Διδασκαλία Εικαστικών Τεχνών», συνολικής διάρκειας έως 1 έτους από την υπογραφή της σύμβασης.

Συνοπτική περιγραφή έργου ΠΕ Δασκάλου Εικαστικων (Γλυπτικής) & ΠΕ Δασκάλου Ζωγραφικής: Καλλιέργεια και προώθηση της εικαστικής παιδείας, προσφέροντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους βοηθήσουν να καλλιεργήσουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

Τόπος εκτέλεσης του έργου: Στους χώρους της Κοινωφελούς Επιχείρησης ή σε άλλο χώρο που πληροί τις προϋποθέσεις και υποδείξει ο Δήμος. Η παροχή των υπηρεσιών του Εικαστικού (Δασκάλου Γλυπτικής) και του Δασκάλου Ζωγραφικής θα παρέχεται από τον ανάδοχο, καθημερινά πρωινές ή απογευματινές ώρες, ανάλογα με τις ανάγκες των ενδιαφερομένων και σύμφωνα με την υπόδειξη της αρμόδιας υπηρεσίας. Επίσης εφόσον κρίνεται απαραίτητο, θα συμμετέχει σε εκδηλώσεις-παραστάσεις του Δήμου, καθημερινές και αργίες, ανάλογα με το σχεδιασμό της εκδήλωσης καθώς επίσης και για τις ανάγκες του θερινού προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών.

Συνολικό ετήσιο ποσό αμοιβής: ΠΕ Δασκάλου Εικαστικων (Γλυπτικής):12.000,00 € (η δαπάνη θα καλυφθεί από έσοδα που προέρχονται από την καταβολή αντιτίμου από τους ωφελούμενους, σε ποσοστό 70%).

Συνολικό ετήσιο ποσό αμοιβής: ΠΕ Δασκάλου Ζωγραφικής: 12.000,00 € (η δαπάνη θα καλυφθεί από έσοδα που προέρχονται από την καταβολή αντιτίμου από τους ωφελούμενους, σε ποσοστό 70%).

Απαιτούμενα τυπικά ή πρόσθετα προσόντα:
  • Πτυχίο ΑΕΙ ή ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας και ελλείψει αυτών τίτλοι μη αναγνωρισμένων σχολών ή διδακτική ή καλλιτεχνική εμπειρία τουλάχιστον ενός (1) έτους στο ειδικό αντικείμενο.

  • Γνώση και εμπειρία στη διδακτική της τέχνης.

  • Επιπλέον προσόντα των υποψηφίων και ανάλογη εμπειρία στη διοργάνωση καλλιτεχνικών-εικαστικών εκδηλώσεων καθώς και προϋπηρεσία σε τμήμα εικαστικών, στο πλαίσιο πολιτιστικών προγραμμάτων που πραγματοποιούν οι δήμοι, θα προσμετρηθούν για την τελική τους κατάταξη.

Δικαιολογητικά

Για την έγκυρη συμμετοχή των υποψηφίων στη διαδικασία επιλογής, απαιτούνται τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1) Αίτηση

2) Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

3) Φωτοαντίγραφο τίτλου σπουδών ή διπλώματος (Σε περίπτωση τίτλων σπουδών ή εν γένει εγγράφων της αλλοδαπής, προσκομίζονται αυτά με επίσημη μετάφραση στην ελληνική γλώσσα και αναγνώριση ισοτιμίας από την αρμόδια ελληνική αρχή, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις)

4) Βεβαιώσεις εργασιακής εμπειρίας και φωτογραφικό υλικό της καλλιτεχνικής προσωπικής δραστηριότητας, ομαδικών εκθέσεων και εργασιών των μαθητών.

5) Βιογραφικό σημείωμα

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν την αίτησή τους είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά, με συστημένη επιστολή στην υπηρεσία μας στην διεύθυνση: Δεκελείας 97 – Νέα Φιλαδέλφεια Τ.Κ. 14341 απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψη κας Αικατερίνης Ψαρρά (τηλ. επικοινωνίας : 213-2049062).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 5 ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της παρούσας σε τοπική ημερήσια εφημερίδα ή της ανάρτησής και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στον ημερήσιο τύπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ