Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

“Περιοδεία” σε Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα ο Γ. Κουμουτσάκος

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο των επισκέψεων στους Δήμους του Βόρειου Τομέα Αθηνών ο Βουλευτής κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, βρέθηκε τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, εφαρμόζοντας στην πράξη την πολιτική αντίληψη «Με τους Πολίτες για τους Πολίτες».

Ο κ. Κουμουτσάκος πραγματοποίησε ημερήσια περιοδεία συζητώντας με πολίτες, επιχειρηματίες, εργαζόμενους και εκπροσώπους των φορέων της περιοχής.

Συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Τομπούλογλου, με τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. και την Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ οι οποίοι και τον συνόδευσαν.

Ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Νέας Φιλαδέλφειας που λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο, συναντήθηκε με τον Διευθυντή, ο οποίος τον ενημέρωσε για την πορεία των εμβολιασμών στην περιοχή αλλά και για τα προβλήματα των υπηρεσιών, όπως αυτό της έλλειψη μόνιμου προσωπικού. Παράλληλα, ξεναγήθηκε στους χώρους και συνομίλησε με το υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό αλλά και με πολίτες. Ακολούθησε η επίσκεψη στο ΙΚΑ όπου συνομίλησε με την Προϊσταμένη και με το διοικητικό προσωπικό της υπηρεσίας.

Στη συνέχεια στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, συναντήθηκε με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος και τον Διοικητή Ασφαλείας.

 

 

Επισκέφτηκε τα ΚΕΠ και τα ΕΛΤΑ όπου των ενημέρωσαν οι Διευθύντριες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στις υπηρεσίες τους.

Στο Δημαρχείο της πόλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Βούρο, με τους Αντιδημάρχους, με Δημοτικούς Συμβούλους αλλά και με το προσωπικό του Δημαρχείου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ενημερώθηκε για το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν την καθημερινότητα των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας καθώς και τις προτεραιότητες και το όραμα της δημοτικής αρχής.

Ο κ. Κουμουτσάκος είχε συναντήσει τον Δήμαρχο και εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας πριν από επτά μήνες όπου είχε συζητήσει μαζί τους εκτενώς τα θέματα της περιοχής.

 

 

Τέλος, επισκέφτηκε το νέο γήπεδο της Α.Ε.Κ. όπου ενημερώθηκε από τους Μηχανικούς για την πορεία ολοκλήρωσης του μεγάλου αυτού έργου και ξεναγήθηκε στους χώρους του γηπέδου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ