Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Ο Γ. Ανεμογιάννης νέος επικεφαλής στη “Δύναμη Πολιτών” Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Δύναμη Πολιτών πραγματοποίησε χθες 22/06 Γενική Συνέλευση των μελών της για τον πολιτικό προσανατολισμό της παράταξης μέχρι τις εκλογές, την εκλογή νέας γραμματείας και νέου επικεφαλής.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα ο πρώην δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος έκανε απολογισμό της 12ετούς πορείας της παράταξης, της θητείας του στη δημοτική αρχή.

Στη συνέχεια, αφού ευχαρίστησε τα μέλη της παράταξης και τους πολίτες για τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, ανακοίνωσε την προσωπική του απόφαση να μην ηγηθεί της παράταξης στις επερχόμενες εκλογές. Δήλωσε όμως ότι παραμένει δημοτικός σύμβουλος και ότι θα είναι παρών στην παράταξη και τις ευρύτερες διεργασίες στην πόλη.

Στη συνέχεια τα μέλη της παράταξης εξέλεξαν ομόφωνα νέο επικεφαλής τον Γιώργο Ανεμογιάννη, νυν δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο, του οποίου όπως αναφέρει η ανακοίνωση: “το δημοκρατικό ήθος, η ακεραιότητα, η εντιμότητα και ο πολιτικός προσανατολισμός υπέρ των πολλών εγγυώνται ότι η Δύναμη Πολιτών θα είναι παρούσα και την επόμενη μέρα δίνοντας ένα δυναμικό αγώνα νίκης από τώρα μέχρι και τις επερχόμενες εκλογές. Τέλος, η παράταξή μας εξέλεξε 15μελή γραμματεία με γραμματέα τον Ηλία Λεμοντζόγλου και αναπληρώτρια γραμματέα την Βάσω Αγαγιώτου με στόχο την ανανέωση των λειτουργιών της παράταξης και την εκλογική προετοιμασία.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της παράταξης για την συμμετοχή και στήριξή τους, ευχαριστούμε ολόψυχα τον Άρη Βασιλόπουλο για την μεγάλη και ανιδιοτελή προσφορά του στην παράταξη και την πόλη μας και ευχόμαστε στον Γιώργο Ανεμογιάννη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα με όλους εμάς στο πλευρό του.”, έκλεισε χαρακτηριστικά.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ