Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ξεκινάει το νέο τμήμα κολύμβησης για τους “μικρούς φίλους” του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκινάει το πρόγραμμα κολύμβησης αποκλειστικά για τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας που φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.

Με σύγχρονα εποπτικά μέσα και ειδικές ασκήσεις, τα παιδιά εξοικειώνονται με την αβίαστη πλεύση και προετοιμάζονται ώστε να ενταχθούν στο πλήρες πρόγραμμα της νέας περιόδου. Η εκγύμναση θα πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σταδίου από εξειδικευμένους προπονητές (πτυχιούχοι Τ.Ε.Φ.Α.Α. – ειδικότητα κολύμβησης).

Tο κολύμπι βοηθά ψυχικά και σωματικά το παιδί. Τα οφέλη είναι ακόμη μεγαλύτερα, όταν εξοικειώνεται με το νερό από τη βρεφική ηλικία.

Mε το κολύμπι γυμνάζεται ολόκληρο το σώμα του χωρίς να καταπονείται και ενισχύεται το ανοσοποιητικό του σύστημα. Παράλληλα, το παιδί «σκληραγωγείται» και ανεξαρτητοποιείται από νωρίς, καθώς από την ασφάλεια της οικογένειας μεταφέρεται σε ένα ανοιχτό κοινωνικό περιβάλλον.

Eπίσης κερδίζει συναισθηματικά, γιατί του δίνεται η ευκαιρία να παίζει, να χαλαρώνει και να «δένεται» περισσότερο με τους γονείς του. Το κόστος συμμετοχής είναι 20 ευρω από 01/03/20 έως 15/06/2020 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα γραφεία του τμήματος αθλητισμού στη διεύθυνση Ραιδεστού 21 και στα τηλέφωνα 2132026313-310.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ