Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Με το Διοικητή του ΟΑΕΔ, Σ. Πρωτοψάλτη συναντήθηκε ο Γ. Βούρος

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΔ μεταξύ του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γ. Βούρου και του Διοικητή Σπ. Πρωτοψάλτη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ενημέρωση και συζήτηση για το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για ανέργους ηλικίας 55-67 ετών (αφορά και τους οδηγούς της Δημοτικής μας Συγκοινωνίας) καθώς και για τα νέα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας που σύντομα θα ξεκινήσουν και που πρόκειται να αξιοποιηθούν από το Δήμο μας.

Επίσης τέθηκε προς συζήτηση το ζήτημα με τα ακίνητα του πρώην ΟΕΕΚ που έχουν περιέλθει στην κυριότητα και στην πλήρη δικαιοδοσία του ΟΑΕΔ, ένα θέμα που αφορά άμεσα και σε σημαντικό βαθμό την πόλη καθώς στα ακίνητα αυτά στεγάζονται κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου και αρκετοί πολιτιστικοί σύλλογοι.

Στο πλαίσιο αυτό, συμφωνήθηκε να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να καταστεί εφικτό τόσο οι σύλλογοι όσο και οι υπηρεσίες του Δήμου να συνεχίσουν να στεγάζονται στα εν λόγω ακίνητα.

Τέλος, ο Διοικητής του ΟΑΕΔ ενημερώθηκε για το Παρατηρητήριο Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων που λειτουργεί στο Δήμο μας και για τον τρόπο με τον οποίο οι συνδημότες μας ενημερώνονται άμεσα για τα προγράμματα μεταξύ άλλων και του ΟΑΕΔ.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Σ. Κοσκολέτος, ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακής Πολιτικής Αθ. Λέκκας και ο γ.γ. του Δήμου Γ. Σαραντόπουλος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ