Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ηράκλειο Αττικής: Μητέρα καταγγέλλει περιστατικά bullying στον 15χρονο γιο της από συμμαθητές

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγκλονίζει η καταγγελία μητέρας ενός 15χρονου μαθητή στο Ηράκλειο Αττικής, η οποία ισχυρίζεται πως ο γιος της είναι θύμα εκφοβισμού από ομάδα συμμαθητών του.

Η ίδια μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” εξομολογούμενη τις απειλές, αλλά και επιθέσεις που έχει δεχθεί το παιδί της από τους “νταήδες” συνομιλήκους του.

Αναστατωμένη η μητέρα έκανε λόγο για μια ομάδα 10 ατόμων που έχουν δημιουργήσει μια ομαδική συνομιλία σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και συστηματικά διατυπώνουν την πρόθεση να τρομοκρατήσουν και να ασκήσουν βία απέναντι στον 15χρονο, ενώ από τα μηνύματα γίνεται εμφανές πως στο παρελθόν το παιδί έχει ήδη υποστεί ξυλοδαρμό από τη συγκεκριμένη ομάδα.

Μάλιστα, όπως είπε, η ομάδα επιτέθηκε στο παιδί της μέσα στην τάξη, τον χτύπησαν, το τράβηξαν βίντεο και στη συνέχεια ανέβασαν το βίντεο μέσα στη συνομιλία.

Όπως αναφέρει, απευθύνθηκε άμεσα στην Αστυνομία. Ωστόσο, εξήγησε ότι οι αρχές την απέτρεψαν από το να κινήσει νομική διαδικασία, αφού όπως της είπαν “θα πάρει 3-4 χρόνια και το παιδί θα είναι φοιτητής, οπότε δεν θα τον ενδιαφέρει κάτι που έγινε πριν 3 χρόνια”.

Στη συνέχεια στράφηκε στο λυκειάρχη του σχολείου, ο οποίος κάλεσε τα παιδιά που απολογήθηκαν στον 15χρονο και εν συνεχεία, κάλεσε και τους γονείς τους, οι οποίοι επίσης ζήτησαν συγγνώμη.

Παρόλα αυτά η μητέρα δεν δίστασε να αποκαλύψει πως «δεν τον στέλνω στο σχολείο γιατί του επιτέθηκαν στο προαύλιο όταν έγινε γνωστό το θέμα».

Διαβάστε τα μηνύματα που βγήκαν στη δημοσιότητα:

 

Δείτε αναλυτικά όσα εξομολογήθηκε εδώ.

 

[Πηγή εικόνων: freenews.gr]

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ