Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Με πολύ κόσμο η πρώτη προεκλογική εκδήλωση της Δύναμης Πολιτών

Δημοσιεύθηκε

στις

«Επιλέξαμε να ανοίξουμε την προεκλογική μας καμπάνια όχι με τον παραδοσιακό τρόπο ανακοίνωσης- διακήρυξης ή και παρουσίασης κάποιων υποψηφίων… Θέλουμε να τονίσουμε αυτό που είναι για μας η αυτοδιοίκηση: ένας χώρος – κύτταρο για την ζύμωση ιδεών που ξεκινούν από το τοπικό επίπεδο και απλώνονται σε όλη την κοινωνία».

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την τοποθέτησή του ο Άρης Βασιλόπουλος, στην γεμάτη αίθουσα του ΠΠΙΕΔ, στην πολιτική εκδήλωση με θέμα «Η πόλη στην εποχή της κρίσης: Βιωσιμότητα- Περιβάλλον- Δημοκρατία».
Οι ομιλητές, ήταν άνθρωποι που έχουν δώσει δείγματα παρουσίας, αγώνων και θεωρητικής συμβολής στα παραπάνω θέματα και που προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους.

dp_3 (1)
Η Ελένη Πορτάλιου, ομότιμη καθηγήτρια ΕΜΠ, o Νίκος Χρυσόγελος, πρώην ευρωβουλευτής των οικολόγων –πράσινων, σήμερα στέλεχος της πολιτικής κίνησης Πράσινοι -Αλληλεγγύη, o Νίκος Μπελαβίλας, καθηγητής του ΕΜΠ και υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά.
Ιδιαίτερη στιγμή στην εκδήλωση ήταν η τοποθέτηση της δημοτικής συμβούλου κ. Βάσως Αγαγιώτου, επικεφαλής της παράταξης «ΜΠΡΟΣΤΑ».
Η κα Αγαγιώτου καταχειροκροτήθηκε όταν τόνισε ότι αυτή η Δημοτική Αρχή στάθηκε όρθια και υπεράσπισε τα συμφέροντα της πόλης, ενώ σημείωσε το σημαντικό έργο που έχει γίνει ιδιαίτερα στις κοινωνικές δράσεις.
Στο έργο της Δημοτικής Αρχής αναφέρθηκε αναλυτικά και ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος που τόνισε τις προτεραιότητες που δόθηκαν στην σχολική στέγη, στο Άλσος, στους κοινόχρηστους χώρους και στις υποδομές.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε αναλυτικά και στα όσα σημαντικά έργα και παρεμβάσεις έχουν ήδη σχεδιαστεί και δρομολογηθεί από τη Δημοτική Αρχή και ζήτησε την ανανέωση της θητείας ώστε να γίνουν πράξη και να δοθεί ένα πραγματικά διαφορετικό υπόδειγμα πόλης με σεβασμό στους πολίτες και το περιβάλλον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ