Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

“Αποκολλήθηκε σκέπαστρο σε γήπεδο του μπάσκετ στη Μεταμόρφωση” (photos)

Δημοσιεύθηκε

στις

Πολύ σοβαρή καταγγελία της παράταξης που ηγείται ο υπ. Δήμαρχος Στράτος Σαραούδας

Τη δημοτική αρχή Μεταμόρφωσης εγκαλεί η παράταξη “Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση” και ο επικεφαλής της υποψήφιος δήμαρχος, κ. Στράτος Σαραούδας για την αποκόλληση του στεγάστρου σε κτίριο που βρίσκεται στο γήπεδο του μπάσκετ, απέναντι από το 2ο Δημοτικό Σχολείο.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη με τίτλο: “Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε ως μάντεις κακών με τον χειρότερο τρόπο”, σημειώνει:

“Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες μελών της Δημοτικής Αρχής για υποτιθέμενη παρουσία έργου και την απόπειρα απόκρυψης της πλήρους αδιαφορίας των τελευταίων ετών, αποδείχτηκε με τον πλέον οδυνηρό τρόπο πως η Μεταμόρφωση δεν μπορεί να προχωρήσει στο αύριο μόνο με ευχολόγια.
Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την ημέρα που ο Υποψήφιος Δήμαρχος Στράτος Σαραούδας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ανοικτού γηπέδου μπάσκετ έναντι του 2ου Δημοτικού Σχολείου και αποκαλύφθηκε το μέγεθος της ανεπάρκειας της σημερινής Διοίκησης.
Η παντελής έλλειψη συντήρησης των εγκαταστάσεων είχε ως συνέπεια να αποκολληθεί το σκέπαστρο του κτιρίου και να απαιτηθεί η συνδρομή της πυροσβεστικής υπηρεσίας ώστε να απομακρυνθούν τα χαλάσματα.
Ευτυχώς, το συμβάν έλαβε χώρα τις νυχτερινές ώρες και δεν υπήρχαν περαστικοί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Επικεφαλής της Παράταξης «Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση» είχε σπεύσει να κρούσει τον «κώδωνα του κινδύνου», όμως οι προειδοποιήσεις του δεν εισακούστηκαν.
Όπως αναφερόταν χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Παράταξης: «Τέλος, αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο μπάσκετ έξω από το σχολείο, το οποίο τα τελευταία δέκα χρόνια έχει αφεθεί ολοκληρωτικά στην τύχη του. Το θλιβερό αποτέλεσμα είναι να απαιτείται η ολοκληρωτική αντικατάσταση της εξωτερικής περίφραξης και του δαπέδου και η επισκευή του κτιρίου που βρίσκεται εντός του οικοπέδου».”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ