Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Καθημερινή στήριξη των πυρόπληκτων κατοίκων της Ανατολικής Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας υποστηρίζοντας το δίκτυο αλληλεγγύης στους πληγέντες, από τις καταστροφικές πυρκαγιές, κατοίκους της Ανατολικής Αττικής έχει διαθέσει από τις 31 Ιουλίου ένα από τα λεωφορεία του για τη μεταφορά στις πυρόπληκτες περιοχές.
Το λεωφορείο ξεκινά κάθε μέρα από το Δημαρχείο (Δεκελείας 97) στις 9:00 π.μ. και για την επιστροφή ξεκινά στις 15:00.
Ήδη στις δυο πρώτες ημέρες συμμετέχουν εργαζόμενοι του Δήμου, αλληλέγγυοι πολίτες και πρόσφυγες από αυτοδιαχειριζόμενες δομές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για τον καθαρισμό σπιτιών, διαλογή ειδών και όποια άλλη βοήθεια χρειάζονται οι τοπικές δομές στήριξης.
Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από την οργανωμένη στήριξη από τις υπηρεσίες του Δήμου, υπάρχει ανάγκη δημιουργίας δικτύου εθελοντών όλων των ειδικοτήτων, προκειμένου για την στήριξη των πληγέντων και την αποκατάσταση της λειτουργίας της περιοχής.
Σε αυτό το πλαίσιο, όποιος πολίτης επιθυμεί να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του, να προσέρχεται ή να τηλεφωνεί στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, Αχαρνών 464 & Αγ. Αναργύρων, Ν. Χαλκηδόνα, τηλ. 2102532037, προκειμένου να δηλώσει τα στοιχεία του, την ιδιότητα, καθώς και τη διαθεσιμότητα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ