Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Εθελοντική αιμοδοσία στις 3/3 από το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας και το Γ.Ο.Ν.Κ. «οι Άγιοι Ανάργυροι» διοργανώνουν την 13η Εθελοντική Αιμοδοσία.

 

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 03 Μαρτίου 2021 και ώρες από 14:00 έως 19:00 στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ., Λ. Δεκελείας 152 & Αττάλειας 2, Νέα Φιλαδέλφεια).

Το μήνυμά μας είναι «Δεν δίνουμε φιλιά, δεν δίνουμε αγκαλιές δίνουμε όμως αίμα γιατί μας περισσεύει αγάπη».

Για λόγους ασφαλείας και πρόληψης έναντι της διασποράς του κορωνοϊού όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία πρέπει προηγουμένως να έχουν προγραμματίσει το ραντεβού τους.

Οι αιτήσεις συμμετοχής στην εθελοντική αιμοδοσία πρέπει να σταλούν στο e-mail της κοινωνικής υπηρεσίας [email protected] ή να κατατεθούν στο Δημοτικό κτίριο Αχαρνών 464 και Αγίων Αναργύρων στη Νέα Χαλκηδόνα (3ος όροφος) μέχρι 02/03/2021.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας επικοινωνήστε στα τηλέφωνο της υπηρεσίας και συγκεκριμένα στο: 210-2532047 (εσωτ. 304 ή 306).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ