Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Γούλας – Παπαλουκά: Πρόταση καταδίκης της οπαδικής βίας ενόψει του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρόταση καταδίκης της οπαδικής βίας και τήρησης ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού καταθέτουν οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Αλέκος Γούλας και Ευτυχία Παπαλουκά.

Με επιστολή προς τον Δήμαρχο,  τον Πρόεδρο και  τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας αναφέρουν:

“Παρακαλούμε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου, μόλις στα 19 του χρόνια, Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε με οπαδικά κίνητρα.
Επίσης, οφείλουμε να καταδικάσουμε τα αυξανόμενα περιστατικά οπαδικής βίας που, όπως δείχνουν τα στοιχεία, φαίνεται να  παίρνουν τεράστιες διαστάσεις. Όλοι μας έχουμε γίνει άλλωστε  -πρόσφατα αλλά και στο παρελθόν- μάρτυρες περιστατικών οπαδικής βίας και στο Δήμο μας.
Τέλος, και εν όψη της λειτουργίας του γηπέδου της ΑΕΚ και της μεγάλης επισκεψιμότητας σε αυτό, ας σκεφτούμε ως Δημοτικό Συμβούλιο τυχόν δράσεις που, σε συνεργασία και με άλλους φορείς, θα προλάβουν δυσάρεστες καταστάσεις για τους κατοίκους, τους μαθητές, τους επαγγελματίες και τους φιλάθλους της περιοχής μας. “
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ