Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Εντυπωσίασαν οι ποδηλάτες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Cyclo – Cross στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας Cyclo – Cross και αγώνας MTB την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022, στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας σε συνεργασία με τoν Αθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας «Άλφα», την εμπορική εταιρία GatsoulisBikes και υπό την αιγίδα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, διοργάνωσε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Cyclo-Cross και αγώνα MTB (mountainbike) για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, στις κατηγορίες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων και Μάστερς, στον Δήμο.

 

Από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο αγαπημένο μας άλσος, μία ξεχωριστή και όμορφη γιορτή του αθλητισμού και της ποδηλασίας.

 

 

“Ο στόχος μας… ένας και μόνο. Τέτοιου είδους αθλητικά γεγονότα να γίνουν παράδοση στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά σε όσους δούλεψαν για την άρτια διοργάνωση του αγώνα!”, αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα ο Δήμος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ