Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: Σύμφωνο Συνεργασίας GIVMED με Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεργασία υπογράφηκε μεταξύ Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Νέας Σμύρνης και της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας GIVMED.

Η συνεργασία έχει σκοπό την κάλυψη μέρους φαρμακευτικών αναγκών του Κ. Φαρμακείου από το δίκτυο αξιοποίησης περισσευομένων φαρμάκων.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί ουσιαστικά την ανταλλαγή περισσευομένων φαρμάκων μεταξύ Κοινωνικών Φαρμακείων, αλλά και την παραλαβή δωρεών από ιδιωτικά φαρμακεία. Κύριο στόχο έχει κάθε φάρμακο να αξιοποιείται και να φτάνει στα χέρια ακριβώς αυτού που το χρειάζεται.

«Με αυτόν τον τρόπο, προάγουμε τον κοινωφελή σκοπό του Κοινωνικού Φαρμακείου»

«Με την υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Νέας Σμύρνης ωφελείται επιτυγχάνοντας πληρότητα και επάρκεια φαρμακευτικού υλικού προς κάλυψη των αναγκών των πολιτών της Νέας Σμύρνης και μάλιστα με μηδενικό κόστος για το Δήμο Νέας Σμύρνης. Κάθε κουτί φαρμακευτικού προϊόντος θα αξιοποιείται και δεν θα αχρηστεύονται φάρμακα λόγω του ότι παρήλθε η ημερομηνία λήξης τους. Με τον τρόπο αυτό χορηγούνται φάρμακα ακριβώς στους ασθενείς που τα έχουν ανάγκη και προάγουμε τον κοινωφελή σκοπό του Κοινωνικού Φαρμακείου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Γιατζίδης Παναγιώτης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ