Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Σμύρνης

Νέα Σμύρνη: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 50η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος

Δημοσιεύθηκε

στις

Πραγματοποιήθηκε η 50η Διήμερη Τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Ν. Σμύρνης στις εγκαταστάσεις του Β’ ΚΑΠΗ.

Η προσέλευση των Εθελοντών ήταν μεγάλη και με την προσφορά τους αύξησαν σημαντικά τα αποθέματα αίματος που διαθέτει η Δημοτική Τράπεζα Αίματος.

Στο Δήμο Ν. Σμύρνης πραγματοποιούνται κάθε χρόνο 3 Διήμερες Τακτικές Εθελοντικές Αιμοδοσίες, καθώς και έκτακτες όποτε αυτό απαιτείται από επείγουσες κοινωνικές συνθήκες, οι οποίες δίνουν την δυνατότητα τόσο στους αιμοδότες όσο και στα μέλη των οικογενειών τους να παραλάβουν και να κάνουν χρήση αίματος για λόγους υγείας.

 

 

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης , ο οποίος παρευρεθεί στην Αιμοδοσία δήλωσε: «Στο Δήμο Ν. Σμύρνης δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην Δημοτική Τράπεζα Αίματος , διότι πιστεύουμε ότι η εθελοντική προσφορά αίματος καλύπτει ανάγκες σε αίμα τόσο αιμοδοτών και μελών των οικογενειών τους, όσο και έκτακτες ανάγκες δημοτών. Η Εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί πράξη ύψιστης σημασίας, αλληλεγγύης και ανθρωπισμού προς τον συνάνθρωπο. Η Ν. Σμύρνη σήμερα διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες και πιο ενεργές Δημοτικές Τράπεζες Αίματος της Περιφέρειας Αττικής».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ