Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Τι αλλάζει στο ωράριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Από τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Ιωνίας θα λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή 8.30πμ έως 8.00μμ και Πέμπτη 8.30πμ έως 8.00μμ.
Τις ώρες αυτές θα είναι ανοιχτή για δανεισμό, παράδοση βιβλίων καθώς και ανάγνωση βιβλίων στο ανακαινισμένο και πλήρως εξοπλισμένο με Υπολογιστές Αναγνωστήριο στον 4ο όροφο.
Τον Φεβρουάριο έγινε ψηφιακή αναβάθμιση όλων των Υπολογιστών της Βιβλιοθήκης καθώς και αντικατάσταση μονάδων που δεν λειτουργούσαν.
Πριν από μια εβδομάδα προστέθηκαν δύο νέοι Υπολογιστές για χρήση από το αναγνωστικό κοινό και διευκόλυνση της έρευνας κάθε αναγνώστη.
Στη βιβλιοθήκη φιλοξενούνται Σχολεία και γίνονται διακρατικές αφηγήσεις βιβλίων καθώς και ποικίλες άλλες δράσεις, πολιτιστικά και εκπαιδευτικά προγράμματα.
Για την αναβάθμιση ευχαριστίες πρέπει να δοθούν στο Τμήμα Πληροφορικής του Δήμου και στην Αντιδήμαρχο Τσομπανίδου Γεωργία καθώς και στο τμήμα Πληροφορικής, αλλά και στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αναστασία Κλάρα και στις Υπεύθυνες της Βιβλιοθήκης Σουμπαση Θεοδώρα και Μαρία Καβαλάρη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ