Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Συγκέντρωση την Κυριακή 6/2 στην Αλσούπολη για το θέμα της εγκατάστασης αμαξοστασίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας συμμετέχει στην κινητοποίηση των κατοίκων της Αλσούπολης αναφορικά με το θέμα της εγκατάστασης αμαξοστασίου στην περιοχή.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει αναλυτικά: “Πρόσφατα πληροφορηθήκαμε έκπληκτοι ότι η Δημοτική Αρχής της Ν. Ιωνίας, με πρόταση της Δημάρχου, σχεδιάζει τη μετεγκατάσταση του χώρου στάθμευσης των απορριμματοφόρων του Δήμου στην περιοχή της Αλσούπολης, απέναντι από το σχολικό συγκρότημα του 16ου Δημοτικού, του ΣΜΕΑΕ και του 16ου Νηπιαγωγείου και μάλιστα σκοπεύει να αγοράσει για το σκοπό αυτό το οικόπεδο της πρώην ALTEC A.E .
Μια τέτοια πρωτοβουλία μας προκαλεί τουλάχιστον αγανάκτηση καθώς βλέπουμε τη γειτονιά μας να υποβαθμίζεται αλλά και να δημιουργούνται συνθήκες επικινδυνότητας για τα παιδιά μας καθώς ο συγκεκριμένος χώρος, από τον οποίο θα διέρχονται καθημερινά τα απορριμματοφόρα, είναι κατοικημένη περιοχή με πολλά σχολεία και κυκλοφορούν συχνά μαθητές.
Μας προκαλεί απορία πώς η Δημοτική αρχή μπορεί να εξασφαλίσει ένα τέτοιο τεράστιο κονδύλι για την αγορά του συγκεκριμένου οικοπέδου, τη στιγμή που μας δηλώνει ότι δεν έχει χρήματα για να στεγάσει τα παιδιά βρεφονηπιακών σταθμών, να επισκευάσει τις γκρεμισμένες στέγες των σχολείων μας, να αλλάξει τα σάπια κουφώματα στα παράθυρα των τάξεων, να δημιουργήσει χώρους άθλησης και πρασίνου!
Ξεκάθαρα σας δηλώνουμε ότι θα μας βρείτε μπροστά σας αν σκεφτείτε να δημιουργήσετε χώρο στάθμευσης απορριμματοφόρων στην περιοχή μας.
Καλούμε όλους τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών και Γονέων κ Κηδεμόνων αλλά και μαζικών φορέων της περιοχής να συστρατευθούμε σε κοινό μέτωπο πάλης .

Συμμετέχουμε και στην κινητοποίηση σωματείων, μαζικών φορέων και κατοίκων της περιοχής την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 στις 12.00 το μεσημέρι στο Παναιτώλιο .”

 

Και η παράταξη “Ενότητα για τη Νέα Ιωνία” δήλωσε τη συμμετοχή της στη συγκέντρωση αναφέροντας τα εξής: ” Την Κυριακή στο Παναιτώλιο, ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗΣ, συζητούν, διεκδικούν για τη γειτονιά τους.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΛΣΟΥΠΟΛΗΣ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 6/2, ΩΡΑ 12μ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ
Προσοχή σε κινήσεις που στόχο έχουν να διασπάσουν το κάλεσμα των κατοίκων για την Κυριακή !!!”

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ