Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στο Νοσοκομείο Αγία Όλγα ο Π. Πολάκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης που πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε Δημόσιες Δομές Υγείας, ο Π. Πολάκης με αντιπροσωπεία στελεχών, επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας Αγία Όλγα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Χ. Ν. Πρίφτη, ο οποίος ενημέρωσε αναλυτικά τον πρώην Αν. Υπουργό Υγείας για την τρέχουσα κατάσταση του νοσοκομείου, ενώ στη συνέχεια η αντιπροσωπεία περιόδευσε όλα τα τμήματα και συνομίλησε με το ιατρικό και λοιπό προσωπικό.

Ιδιαίτερη ενημέρωση ζήτησε να έχει ο Π. Πολάκης, σχετικά με την πορεία υλοποίησης της αναβάθμισης του εξοπλισμού του νοσοκομείου μέσω της χρηματοδότησης από την Περιφέρεια Αττικής, όπως αυτή είχε δρομολογηθεί σε συνεργασία με την πρώην Περιφερειάρχη κ. Δούρου και για το σκοπό αυτό δεσμεύτηκε να επανέλθει με επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή.

Τέλος, στο χώρο του αμφιθεάτρου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν από την πλευρά των εργαζομένων διάφορα ζητήματα που σχετίζονται με τη στελέχωση και τη λειτουργία του νοσοκομείου, ενώ ειδική μνεία έγινε στην ανάγκη μετεγκατάστασης του ΤΕΠ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ