Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Στα social media οι “ομορφιές” της Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία και πλήθος συμμετοχών ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός φωτογραφίας του Δήμου Νέας Ιωνίας κάθε ηλικίας, να «ανεβάζουν» σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης όμορφα και ανθισμένα σημεία από διάφορες γειτονιές της πόλης.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σε μια προσπάθεια του Δήμου, με στόχο την ενθάρρυνση των πολιτών να περπατήσουν στην πόλη, να καλλιεργήσουν τον σεβασμό προς τον δημόσιο χώρο, αλλά και να έρθουν σε επαφή με το φυσικό στοιχείο της Νέας Ιωνίας.

Η νικήτρια του διαγωνισμού Αμαλία Κασμιρίδου παρέλαβε από τη Δήμαρχο Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου ένα tablet , ενώ η κορυφαία δεκάδα συμμετεχόντων του διαγωνισμού έλαβαν τιμητικό έπαινο.

Η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου αφού συνεχάρη τη νικήτρια για τις όμορφες εικόνες και τη διάκρισή της, σημείωσε: «Αισθανόμαστε ικανοποίηση βλέποντας νέους της Νέας Ιωνίας να αγαπούν τη Νέα Ιωνία και να εμπνέονται από τις γειτονιές της, καθώς και να συμμετέχουν ενεργά σε δράσεις του Δήμου μας. Η θερμή ανταπόκρισή τους, μας προτρέπει να προγραμματίσουμε παρόμοιες πρωτοβουλίες προκειμένου να δώσουμε ένα βήμα έκφρασης στη νεολαία μας, να παροτρύνουμε νέες και νέους να έρθουν κοντά στο φυσικό στοιχείο της πόλης, ακόμη και να ενθαρρύνουμε με την ενεργοποίησή τους να γνωρίσουν καλύτερα την τοπική κοινωνία και τους θεσμούς της».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ