Νέας Ιωνίας
Οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ Ν. Ιωνίας (ανα)γνώρισαν τον ελληνικό «πράσινο χρυσό»

Με μια αξέχαστη εμπειρία ξεκίνησε ο Φεβρουάριος την περασμένη Πέμπτη για 34 μαθητές της Β΄ Τάξης και 2 καθηγητές του 3ου Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Νέας Ιωνίας, οι οποίοι κλήθηκαν να κινητοποιήσουν με πλήρη αφοσίωση τη γεύση και την όσφρησή τους για να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν ενδελεχώς τον ελληνικό «πράσινο χρυσό» στο μοναδικό διεθνώς Μπαρ Ελαιολάδου (Olive Oil Bar) της εταιρείας GAEA στο Κολωνάκι (πολυχώρος ελληνικών γεύσεων Yoleni’s).
Η ξεχωριστή αυτή «απόδραση» της ομάδας εκτός σχολείου εντάχθηκε στις ποικίλες δραστηριότητές της που λαμβάνουν χώρα από τον περασμένο Νοέμβριο ως μέρος του Προγράμματος Αγωγής Υγείας «Gastro(c)Lu/ab: Στην κουζίνα…επιστημονικώς!».
Η εν λόγω γευσιγνωσία ελαιολάδου σύμφωνα με τα καθιερωμένα διεθνή πρότυπα ήταν το αποκορύφωμα ενός αφιερώματος της ομάδας στο ελαιόλαδο για τον μήνα Ιανουάριο.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός5 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων5 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ