Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Νεανικό Εργαστήρι Ποίησης από το Ίδρυμα Τάκης Σινόπουλος στη Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Ίδρυμα Τάκης Σινόπουλος διοργανώνει Νεανικό Εργαστήρι Ποίησης που θα λειτουργήσει από το Φθινόπωρο του 2022 έως την Άνοιξη του 2023.

“Αν είσαι 18 έως 45 ετών, αγαπάς την ποίηση και γράφεις ποιήματα δήλωσε συμμετοχή.

Στείλε με το ταχυδρομείο, συμβατικό ή ηλεκτρονικό, 3-5 σελίδες δείγμα της ποιητικής σου δουλειάς ή των ποιητικών σου ενδιαφερόντων. (Συμπλήρωσε: ιδιότητα, ηλικία, διεύθυνση, τηλέφωνο).

Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις και να συνεργαστείς από κοντά με σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής ποίησης.”, αναφέρει η πρόσκληση.

Ο κύκλος των σπουδών θα είναι διετής και η φοίτηση δωρεάν. Ο πρώτος χρόνος θα είναι αφιερωμένος στην ελληνική και ο δεύτερος στην παγκόσμια ποίηση.

Τις εργασίες του Ποιητικού Εργαστηρίου θα διευθύνουν η ποιήτρια και φιλόλογος Τασούλα Καραγεωργίου και η ποιήτρια και καθηγήτρια του πανεπιστημίου Αθηνών της αγγλικής λογοτεχνίας Λιάνα Σακελλίου.

Για τη φοίτηση στο Ποιητικό Εργαστήρι επιλέγονται κατ’ έτος έως 20 ενδιαφερόμενοι. Τα μαθήματα του Α’ και του Β’ κύκλου πραγματοποιούνται από το Φθινόπωρο έως την Άνοιξη του επομένου έτους στην έδρα του Ιδρύματος στον Περισσό. Εάν το απαιτήσουν οι υγειονομικές συνθήκες, τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν με διαδικτυακή σύνδεση, όπως κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022.

Δηλώσεις συμμετοχής έως 30 Σεπτεμβρίου 2022. Το Ίδρυμα θα βεβαιώνει με επιστολή του —έντυπη ή ηλεκτρονική— την παραλαβή.

Οι ποιητικές εργασίες να στέλνονται στην έδρα του Ιδρύματος: Τάκη Σινόπουλου 22, 111 42 ΑΘΗΝΑ, ή —συνιστάται ιδιαιτέρως— με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Ιδρύματος: [email protected]

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-2583416, ώρες 10-13 κάθε πρωί.

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ