Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Νέα Ιωνία: Πυρά κατά της δημοτικής αρχής από τη “Δημιουργία Αλληλεγγύη”

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε νέα ανακοίνωση με την οποία εξαπολύει τα βέλη της κατά της δημοτικής αρχής Νέας Ιωνίας, η παράταξη της αντιπολίτευσης “Δημιουργία Αλληλεγγύη” κάνει λόγο για “ανικανότητα” και ψέματα.

Συγκεκριμένα επικαλείται τα εξής: “Η Δήμαρχος, μετά την αποτυχία της να πείσει ότι η παρατημένη και λεηλατημένη κατασκήνωση, δεν οφείλεται στην ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής, αλλά στους κακούς «άλλους» που δεν την αφήνουν να διοικήσει, συνεχίζει να ψεύδεται απέναντι στους Δημότες, αφού επανήλθε προσφάτως με τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος. Συγκεκριμένα στους επαγγελματίες της πόλης στέλνει επιλεκτικά τα παιδιά της Δημοτικής Αστυνομίας, που φυσικά δεν μπορούν μην εκτελέσουν εντολές, να μετρήσουν τραπεζοκαθίσματα και μάλιστα σε ώρα πλήρους λειτουργίας της κάθε επιχείρησης.

Όταν επικοινωνούν οι επαγγελματίες μαζί της, προκειμένου να την ρωτήσουν γιατί γίνεται αυτό την ώρα που βρίσκεται κόσμος και δημιουργείται μία άσχημη εντύπωση, εκείνη απαντά ανερυθρίαστα «Δεν φταίω εγώ. Φταίει ο κ. Μανούρης και η Αντιπολίτευση που με πιέζουν» Στέλνει κατά βούληση λοιπόν ελεγκτικούς φορείς και επιλεκτικά σε συγκεκριμένα καταστήματα, υπονομεύοντας το ίδιο το κύρος άξιων δημοτικών υπαλλήλων.

Φυσικά το κάνει μόνο σε εκείνους τους οποίους θεωρεί, άκουσον – άκουσον, ότι δεν πρόσκεινται φιλικά σε εκείνη. Λειτουργεί έτσι εξωθεσμικά και χωρίς να έχει θεσπίσει, τρία χρόνια τώρα, καμία κανονιστική διάταξη που να διασφαλίζει την ίση μεταχείριση.
Πού θα σταματήσει αυτή η απίστευτη συμπεριφορά σας κα Δήμαρχε;
Επιτέλους σεβαστείτε τουλάχιστον το καθήκον και την θέση σας.

Γραφείο Τύπου Παράταξης
«Δημιουργία Αλληλεγγύη – Παναγιώτης Μανούρης»”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ