Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέα Ιωνία: Συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής των παιδικών χαρών

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανακατασκευή παιδικών χαρών του Δήμου Νέας Ιωνίας, που όπως αναφέρεται θα παραδοθούν “ασφαλείς, πιστοποιημένες και σύγχρονες” για τους μικρούς φίλους της πόλης.

Σύντομα παραδίδονται οι παιδικές χαρές στην πλατεία Αγίας Αναστασίας, στην πλατεία Τσαλδάρη και πλατεία Ύδρας στον Περισσό με την εγκατάσταση πιστοποιημένων οργάνων, τοποθέτηση δαπέδων ασφαλείας και τη βελτίωση της περίφραξης να ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες.

 

 

 

Η Δήμαρχος της πόλης κα Δ. Θωμαΐδου αναφέρει σχετικά: “Γίνεται λοιπόν το πρώτο βήμα και ακολουθούν οι υπόλοιπες παιδικές χαρές της πόλης μας, κάνοντας έτσι πράξη την προεκλογική δέσμευσή μας διατυπωμένη στο πρόγραμμα της Παράταξής μας για την Επανασχεδίαση και λειτουργία των Παιδικών Χαρών και τη Τήρηση των ευρωπαϊκών κανόνων ασφαλείας και προδιαγραφών.

 

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς τα παιδιά και τους γονείς για την υπομονή τους όλο αυτό το διάστημα των εργασιών και τους ευχόμαστε να απολαύσουν με ασφάλεια, αλλά και σεβασμό τις νέες σύγχρονες και πιστοποιημένες παιδικές χαρές της πόλης μας.”

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ