Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Νέα Ιωνία: Συνεχίζεται η αντίσταση στη στάθμευση απορριμματοφόρων στην Αλσούπολη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής σωματείων, μαζικών φορέων και κατοίκων ενάντια στην στάθμευση των απορριμματοφόρων στο «οικόπεδο της ALTEC» στην Αλσούπολη, το πρωί της Κυριακής.

Οι εκπρόσωποι των φορέων και οι κάτοικοι συζήτησαν τις εξελίξεις πάνω σε αυτό το ζήτημα, ύστερα και από τη μαζική κινητοποίησή τους την περασμένη Τετάρτη (9/2) στο δημαρχείο Νέας Ιωνίας, και καθόρισαν τους επόμενους σταθμούς της δράση τους.

Συγκέντρωσαν υπογραφές με αίτημα τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με αυτό το θέμα διεκδικώντας την καταψήφιση της μετεγκατάστασης, ενώ δίνουν ραντεβού την Κυριακή 20 Φλεβάρη στις 12:00 στην είσοδο του οικοπέδου της ALTEC «…για να ζωγραφίσουμε μαζί με τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας και τη νεολαία της περιοχής μας πώς ονειρευόμαστε να γίνει ο χώρος…» όπως υπογράμμισαν χαρακτηριστικά.

 

 

Επίσης αποφάσισαν πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα προχωρήσουν σε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις απαιτώντας την απόδοση του χώρου της ALTEC στον λαό.

Στην συνέχεια κάλεσαν κάθε σωματείο, μαζικό φορέα, πολιτιστικό και αθλητικό σύλλογο της Νέας Ιωνίας, να συμπαραταχθεί μαζί τους.

Το Συντονιστικό Σωματείων και μαζικών φορέων συγκροτείται από: τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ», το Παράρτημα του Συνδικάτου Οικοδόμων, το σωματείο Συνταξιούχων Νέας Ιωνίας & πέριξ περιοχών, τον Σύλλογο Γυναικών Νέας Ιωνίας, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού σχολείου και του 6ου Γυμνασίου, την Δ’ ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής, τον Σύλλογο γονέων παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών Νέας Ιωνίας, τον ΠΑΟ Αλσούπολης.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ