Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Χαμόγελα στην εκδήλωση κοπής πίτας του Α.Γ.Σ. “Ανατολή”

Δημοσιεύθηκε

στις

Το απόγευμα της Παρασκευής 11 Φεβρουαρίου, ο Α.Γ.Σ. “Ανατολή” έκοψε την παραδοσιακή Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του.

Το ΔΣ, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου, εκεί που καθημερινά γυμνάζονται τα παιδιά, με την παρουσία μόνο των αθλητών του, των προπονητών του, μελών του Δ.Σ. και ελάχιστων εκπροσώπων.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Βαγγέλης Βασιλείου, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα παιδιά για τη νέα χρονιά: υγεία, αγωνιστικές επιτυχίες και περισσότερη ατομική βελτίωση, τόσο στον αθλητισμό όσο και στην εκπαίδευση.

 

 

Στη εκδήλωσή παραβρέθηκε και έκοψε ένα κομμάτι πίτας, η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Νέας Ιωνίας, κα Γωγώ Μπίμη, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου μας, σύζυγος του πρόσφατα αποβιώσαντος Αντιπροέδρου μας (επίσης ιδρυτικού μέλους μας και προέδρου του ΟΠΑΝ), Γιάννη Ιωάννου. Παρόντα ήταν ακόμη δύο στελέχη του ΟΠΑΝ: η Βάσω Χαρίση και ο Πέτρος Αθανασίου.

Εκ μέρους των προπονητών έκοψε την πίτα η Θεοδώρα Διγγελίδη, η οποία αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας, στις ακαδημίες του Συλλόγου.
Το «φλουρί της βασιλόπιτας» για τη φετινή χρονιά ήταν τρεις λαχνοί, τους οποίους κέρδισαν τρία παιδιά του Συλλόγου. Ο κάθε λαχνός αντιπροσώπευε ένα χρηματικό ποσό για την αγορά αθλητικών ειδών.

Τέλος, με απόλυτη τάξη, όλα τα παιδιά και οι παρευρισκόμενοι πήραν από ένα κομμάτι βασιλόπιτας.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ