Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Νέα ήττα για τη Νέα Ιωνία

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Ήφαιστος Περιστερίου επικράτησε με 2 – 0

Ανεβάζοντας την απόδοση του στο 2ο ημίχρονο ο Ήφαιστος Περιστερίου νίκησε τη Νέα Ιωνία με 2-0 και έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα για την παραμονή του.

Έφτασε έτσι τους 22 βαθμούς, με τους φιλοξενούμενους να μένουν στους 19.

Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο, με την πρώτη καλή στιγμή να είναι για τους γηπεδούχους στο 10′ όταν ο Ζέρβας βγήκε απέναντι στον Λευκόπουλο, αλλλα καθυστέρησε με αποτέλεσμα να τον κόψει ο Μπάστας. Η μπάλα έφτασε στον Λάγγα που σούταρε αλλά ο Λευκόπουλος μπλόκαρε. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 13′ όταν ο Τζαμάι σούταρε αλλά ο Τσούλφας έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Ο Ηφαιστος απείλησε και στο 17′ όταν το μακρινό σουτ του Λάγγα πέρασε μόλις άουτ.

Το σκορ άνοιξε στο 57′ όταν ο Αγοραστός βρέιηκε αμαρκάριστος στην [πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0. Στο 74′ ο Γονής με άπιαστο βολέ έξω από την περιοχή ‘εστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι κάνοντας το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Στο 85′ το σουτ του Μπαξεβανάκη έδιωξε δύσκολα ο Λευκόπουλος, ενώ στο 86′ ο Τσούλφας εξουδετέρωσε το σουτ του Μακρή. Στην τελέυταία καλή στιγμή του αγώνα το πλασέ του Κούντου στο 90+2′ σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Τσούλφας, Πλατέλας (87′ Κοτούλιας), Σταύρου, Αγοραστός, Καρδάμης, Λιούκας (87′ Κρεμίτσας), Αγκόλι (29′ λ.τρ. Γκολφινόπουλος), Γονής, Ζέρβας (81′ Κούστας), Λάγγας (81′ Μπαξεβανάκης), Ζελέκου.

ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ: Λευκόπουλος, Χρονόπουλος (87′ Πανταζόπουλος), Τζαμάι, Μπάστας, Πετράς, Κούντου, Αγγελής (75′ Τσαΐνης), Σταθοπουλος (87′ Χαραλαμπόπουλος), Μακρής, Παπανδρέου, Καραμάνος (46’ Αντωνόπουλος).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ