Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ο Χρήστος Λάμπρου νέος προπονητής στην ΑΕ Ηράκλειο

Δημοσιεύθηκε

στις

Τέλος ο Αλεξάκης μετά τη συντριβή από τους Τράχωνες

Τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και κυρίως η βαριά ήττα από τους Τράχωνες με 7-1 οδήγησε στην αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στο Ηράκλειο.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό από τον σύλλογο, λύθηκε η συνεργασία με τον Λευτέρη Αλεξάκη. Πλέον το τιμόνι της ομάδας αναλαμβάνει ο Χρήστος Λάμπρου. Ο νέος προπονητής της ομάδας είναι παλιός γνώριμος, αφού έχει δουλέψει και παλαιότερα στον σύλλογο, και πλέον καλείται να βοηθήσει να βγει η ΑΕ Ηράκλειο από την δύσκολη θέση που βρίσκεται.

Ο Χρήστος Λάμπρου έχει δουλέψει επίσης σε Ωρωπό, Τριγλία Ραφήνας, Ηλυσιακό, Θρασύβουλο, Ιωνικό Ν.Ι., Νεάπολη, Μάχη Μαραθώνα, ΑΕ Μεταμόρφωσης και Αήττητο Σπάτων.

Κάνοντας εκπληκτική εμφάνιση ειδικά στο 2ο ημίχρονο οι Τράχωνες συνέτριψαν το Ηράκλειο με το εντυπωσιακό 7-1.

Έφτασαν έτσι τους 31 βαθμούς, ενώ το Ηράκλειο έμεινε στους 16.

Για τους νικητές τρία γκολ πέτυχε ο Καραγιάννης (20′, 37′, 51′) και από δύο οι Δημογιάννης (48′, 70′) και Φωστέρης (63′, 85′). Για το Ηράκλειο είχε μειώσει σε 6-1 ο Μπότης στο 73′ με πέναλτι.

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Ευαγγέλου, Πρόι, Καραμπάτσης, Στεφανής (68′ Μερετσόλιας), Γιατράς, Κικίδης, Τσιουρής (56′ Φωστέρης), Κούτρας, Πλούμης (61′ Φίκιρης), Δημογιάννης, Καραγιάννης (68′ Δεμενόπουλος)

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Ντάλλας, Σαββίδης, Α. Ηλιακίδης, Καλιακούδας, Ανδρέου (42′ λ.τρ. Μπουραζάς), Παρασκευάς, Δ. Ηλιακίδης (56′ Αναστασόπουλος), Χρήστου, Σταυρογιάννης (82′ Τσίχλης), Μπάτσι, Μπότης.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ