Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Κληροδότημα Αντωνίου & Άννας Βυζίου: Υποτροφίες σε αριστούχους μαθητές του Δήμου Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην παροχή ενίσχυσης για αριστούχους μαθητές του Δήμου Νέας Ιωνίας προχωρά το Κληροδότημα Αντωνίου & Άννας Βυζίου για μια ακόμη φορά.

Αρχικά, το Κληροδότημα θα χορηγήσει οικονομική ενίσχυση σε αποδεδειγμένα οικονομικά αδύνατους αριστούχους μαθητές / τριες (Γυμνασίων και Λυκείων) της Νέας Ιωνίας, καθώς και Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού για τα Ακαδημαϊκά έτη 2019 – 2020 σε πτυχιούχους Α.Ε.Ι –Α.Τ.Ε.Ι, αριστούχους αποφοίτους των Λυκείων της Νέας Ιωνίας με οικονομικά κριτήρια.

Όπως αναφέρει:

“Παρακαλούμε λοιπόν: Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές – τριες και φοιτητές – τριες που προέρχονται από τα σχολεία της Β΄/θμιας Εκπαίδευσης της Νέας Ιωνίας, να επικοινωνήσουν με το «Κληροδότημα Αντωνίου & Άννας Βυζίου», που εδρεύει στο Δημοτικό κατάστημα Νέας Ιωνίας, Αγίου Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου, στο τηλέφωνο 213-2000483 ή στο email του Κληροδοτήματος : kantoniouannasbyziou@gmail.com (κα. Μαρία Φραντζέσκου 2ος όροφος), ώστε να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (αίτηση, δηλούμενο στη Δ.Ο.Υ. οικογενειακό εισόδημα έτους χρήσης 2019, εκκαθαριστικό 2019, και αναλυτική βαθμολογία σχολικού έτους 2019-2020) .

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα προσκομίζονται το αργότερο έως την 30/04/2021, κατόπιν ραντεβού λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που αφορούν τον Covid 19, σε κλειστό φάκελο σύμφωνα με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ν. 4624/2019, με το ονοματεπώνυμο του αιτούντος προς το «Κληροδότημα Αντωνίου & Άννας Βυζίου» ή στο email του Κληροδοτήματος.”

Επιπλέον, θα χορηγηθούν Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού για το Ακαδημαϊκό έτος 2018 – 2019 σε πτυχιούχους Α.Ε.Ι –Α.Τ.Ε.Ι, αριστούχους αποφοίτους των Λυκείων της Νέας Ιωνίας με οικονομικά κριτήρια.

Οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές – τριες που προέρχονται από τα σχολεία της Β΄/θμιας Εκπαίδευσης της Νέας Ιωνίας, καλούνται να επικοινωνήσουν με το «Κληροδότημα Αντωνίου & Άννας Βυζίου», που εδρεύει στο Δημοτικό κατάστημα Νέας Ιωνίας, Αγίου Γεωργίου 40 & Αντλιοστασίου, στο τηλέφωνο 213-2000483 ή στο email του Κληροδοτήματος : kantoniouannasbyziou@gmail.com (κα. Μαρία Φραντζέσκου 2ος όροφος), ώστε να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά (αίτηση, δηλούμενο στη Δ.Ο.Υ. οικογενειακό εισόδημα έτους χρήσης 2018, εκκαθαριστικό 2018, και αναλυτική βαθμολογία).

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα προσκομίζονται το αργότερο έως την 29/10/2021, κατόπιν ραντεβού λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων που αφορούν τον Covid 19, σε κλειστό φάκελο σύμφωνα με την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Ν. 4624/2019, με το ονοματεπώνυμο του αιτούντος προς το «Κληροδότημα Αντωνίου & Άννας Βυζίου» ή στο email του Κληροδοτήματος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ