Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Η Φιλοζωική Ένωση Νέας Ιωνίας γιόρτασε 20 χρόνια προσφοράς παρέα με τη μοναδική Ελένη Βιτάλη

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Φιλοζωική Ένωση Νέας Ιωνίας (Φ.Ε.Ν.Ι.) διοργάνωσε με επιτυχία μια μεγάλη συναυλία και λαχειοφόρο αγορά για καλό σκοπό προκειμένου να ενισχυθεί το έργο για τα αδέσποτα της πόλης.

Ανοίγοντας την εκδήλωση το Χορευτικό Εργαστήρι του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας και το Χορευτικό του Συλλόγου Θεσσαλών Νέας Ιωνίας, ταξίδεψε το κοινό νοερά σε τόσα όμορφα μέρη με το υπέροχο χορευτικό του.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Χρήστος Μακαρώνης, Γενικός Γραμματέας της Φ.Ε.ΝΙ. Ακολούθησε η Στέλλα Κοκοτζή, Πρόεδρος της Φ.Ε.Ν.Ι., με ένα σύντομο χαιρετισμό. Στη συνέχεια δόθηκε η σκυτάλη στους καταπληκτικούς καλλιτέχνες & μουσικούς (Γιάννης Αλεξόπουλος, Χρύσα Μπανδέλη, Γιώργος Λέξης) και στον μουσικό υπεύθυνο της συναυλίας αυτής, πιανίστα, Κώστα Κοκοτζή.

 

Η βράδια έκλεισε με την ανεπανάληπτη, μοναδική, σπουδαία ερμηνεύτρια Ελένη Βιτάλη, η οποία έκανε συγκίνησε το κοινό με τα τραγούδια της, την εξαιρετική της ερμηνεία.

 

 

Όλοι οι καλλιτέχνες και οι μουσικοί ήρθαν αφιλοκερδώς για τους σκοπούς και στόχους του φιλοζωικού σωματείου, της Φ.Ε.Ν.Ι., αναγνωρίζοντας την προσφορά και το σημαντικό έργο που επιτελείται κάτω από αντίξοες συνθήκες.

 

 

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους: Η Γκέλλυ Σακαλόγλου Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας, ο Παναγιώτης Μανούρης επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», ο Χρήστος Κανλής επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ», ο Βασίλης Χριστοδούλου επικεφαλής της νέας δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ για την ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ» με αρκετά στελέχη της, ο Φώτης Τσομπάνογλου δημοτικός σύμβουλος από την δημοτική παράταξη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», ο Χρήστος Αναμουρλόγλου δημοτικός σύμβουλος από την δημοτική παράταξη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», ο κ. Σάββας Χατζηκωνσταντίνου δημοτικός σύμβουλος από την δημοτική παράταξη «ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ», ο Αθανάσιος Αποστολόπουλος δημοτικός σύμβουλος από την δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΝΕΑ ΑΠΟΨΗ – 21ος ΑΙΩΝΑΣ», η Πρόεδρος του Συλλόγου Θεσσαλών Νέας Ιωνίας και δημοτική σύμβουλος από την δημοτική παράταξη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» Αναστασία Κλάρα, ο Γιάννης Βέλλης Ειδικός Γραμματέας της «ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ» και απο την “ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΩΟΦΙΛΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ” ο πρόεδρος Ευάγγελος Παλαιοδήμος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ