Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Η καινοτόμα εκδήλωση «Αναπνέω» στο Δήμο Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Καινοτόμα εκδήλωση, με την ονομασία «Αναπνέω», διοργανώνει η Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Νέας Ιωνίας. Η εκδήλωση προσφέρει στους συμμετέχοντες μια ολιστική προσέγγιση στην ευεξία και τον αθλητισμό σε σύνδεση με την φύση.

Ημερομηνία: Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 & ώρα : 10.00 π.μ.
Τοποθεσία: Αθλητικό Πάρκο Δεμιρδεσίου

Μέσα από την νέα δραστηριότητα “Αναπνέω“, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μια από τις τρεις παρακάτω κατηγορίες, συμμετέχοντας σε μαθήματα Pilates και Yoga, καθώς και να απολαύσουν έναν χαλαρωτικό περίπατο στη φυσική ομορφιά του μικρού δάσους.
1η  Κατηγορία :  Yoga – Περπάτημα

2η  Κατηγορία : Περπάτημα – Pilates

3η  Κατηγορία : Yoga – Pilates


Για να συμμετάσχει κανείς θα πρέπει να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:

  1. Να κατεβάσει την αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.opandni.gr και να την αποστείλει στο email [email protected] ή να δηλώσει συμμετοχή συμπληρώνοντας την αίτηση στην Γραμματεία της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού (Λεωφ. Ηρακλείου 268, 1ος Όροφος).
  2. Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκινούν στις 20 Μαρτίου 2024 και λήγουν στις 8 Απριλίου 2024. Τηρείται σειρά προτεραιότητας εφόσον συμπληρωθούν οι θέσεις.
  3. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέχρι τις 10 Απριλίου 2024 μέσω email, επιβεβαίωση συμμετοχής και οδηγίες για τη μέρα της εκδήλωσης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ