Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ευχές για μια καλύτερη χρονιά στην κοπή πίτας της “Ρουμελιώτικης Εστίας Ν. Ιωνίας”

Δημοσιεύθηκε

στις

Την 9η Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Κυριακή, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και συνεστίαση των Συλλόγων «Ρουμελιώτικη Εστία Ν. Ιωνίας», «Καλλιτεχνικός Σύλλογος Γυναικών Ν. Ιωνίας – Η Δημιουργία» και «Δ.Ι.Α.Π.Ε. Ν. Ιωνίας», σε κοσμικό κέντρο με πλούσιο μενού και ζωντανή μουσική.

Η αθρόα προσέλευση μελών και φίλων των Συλλόγων, η ευχάριστη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε μεταξύ τους, καθώς και το γλέντι που ακολούθησε, εδραιώνουν και δικαιώνουν την πεποίθηση ότι τέτοιες εκδηλώσεις πρέπει να γίνονται και πρέπει να υπάρχουν οι Σύλλογοι που τις διοργανώνουν χωρίς βέβαια να περιορίζουν τις δραστηριότητες τους μόνο σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κώστας Βελιανίτης, κόβοντας το κομμάτι ευχήθηκε καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία και το αφιέρωσε σε όλους τους Ρουμελιώτικους Συλλόγους του τόπου μας.

Η Πρόεδρος του Καλλιτεχνικού Συλλόγου Γυναικών «Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» κα Βελιανίτου Μαίρη έκοψε το κομμάτι της πίτας και το αφιέρωσε στις γυναίκες.

Ο Πρόεδρος της ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ κ. Γιάννης Δαρμογιάννης αφιέρωσε το κομμάτι στους αναξιοπαθούντες πολίτες.

Την κοπή της πίτας τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κα Δέσποινα Θωμαΐδου και έκοψε το κομμάτι της πίτας και το αφιέρωσε σε όλους τους Συλλόγους που βοηθούν το παντοπωλείο του Δήμου και την κοινωνική πρόνοια κ.λ.π.

Επίσης την κοπή της πίτας τίμησαν η Αντιδήμαρχος Ν. Ιωνίας κα Σακάλογλου Αγγελική. Επίσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος του 21ου Αιώνα του Δήμου κ. Αθανάσιος Αποστολόπουλος και η Δημοτική Σύμβουλος κα Ελένη Γρίβα. Χαιρετισμούς έστειλαν ο κ. Παναγιώτης Μανούρης της Δημιουργίας Αλληλεγγύης Ν. Ιωνίας. Επίσης παρών ήταν ο πρώην Πρόεδρος του ΟΓΑ κ. Παν. Πετρούλιος, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πάργας κ. Έξαρχος Κωνσταντίνος, το Μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Σμυρναίων Ν. Ιωνίας κα Αθηνάκη Χρυσάνθη, το Μέλος του Συλλόγου Αδελφότητα Αθανασίου Διάκου Φωκίδος κ. Πελεκάνος Βασ., η εκπρόσωπος του χορευτικού Ομίλου Κόκκινου Μύλου κα Νίκη Κλεφτογιάννη, η κα Βουγιούκα Μαίρη, ταμίας του Συλλόγου Ρουμελιωτών Ν. Φιλαδελδφείας – Νέας Χαλκηδόνας και άλλοι.

Το κέφι άναψε για τα καλά με χορούς, τσάμικα, συρτά και νησιώτικα και απ’ όλα τα παραδοσιακά και μοντέρνα τραγούδια η εξαιρετική ορχήστρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ