Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Δημιουργία Αλληλεγγύη: Σχόλιο για την καταβολή του επιδόματος στους εργαζομένους του ΚΕΒΡΕΦΟ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει την απόφαση της δημοτικής αρχής να καταβάλει το επίδομα των 176 ευρώ στους εργαζόμενους του ΚΕΒΡΕΦΟ εξέδωσε η παράταξη της Νέας Ιωνίας “Δημιουργία Αλληλεγγύη”.

Πιο συγκεκριμένα, δια στόματος του επικεφαλής Π. Μανούρη αναφέρονται τα εξής:

“Κυρία Δήμαρχε,

Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους και να μην παραπληροφορείτε τους Δημότες και συνάμα για μια ακόμη φορά υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας. 

Δεν βοηθάτε κανέναν και δεν στέκεστε στο πλάϊ κανενός εργαζόμενου του ΚΕΒΡΕΦΟ.  Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν δύο τελεσίδικες αποφάσεις δικαστηρίων, οι οποίες δικαιώνουν τους εν λόγω εργαζομένους και ενώ σας επιτάσσουν να συμμορφωθείτε με το διατακτικό τους, εσείς  λειτουργείτε παρελκυστικά, προβάλλετε κάθε φορά φαιδρούς λόγους για δήθεν συνεννοήσεις των νομικών συμβούλων και καταφέρνετε να υπεκφεύγετε των υποχρεώσεών σας.

Στο τελευταίο Δ.Σ τόσο  η ΛΑ.ΣΥ, όσο και σε προηγούμενο Δ.Σ. η Δημοτική μας Παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη» έχουν φέρει το θέμα αλλά εσείς  δίνετε τις ίδιες ασαφείς απαντήσεις και μάλιστα προσβάλλοντας τους συναδέλφους που  άκουσον – άκουσον «τόλμησαν» να ρωτήσουν γιατί καθυστερεί η καταβολή των χρημάτων. 

Αδιάψευστος μάρτυρας το video της συνεδρίασης. 

Καθυστέρηση στην καθυστέρηση λοιπόν με  μάλλον  ύποπτους σκοπούς ως προς  την τελική καταβολή του επιδόματος στους εργαζόμενους.  Εσείς δεν κάνετε χάρη σε κανέναν όπως αναφέρατε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 24ης  Μαίου, αντίθετα οι εργαζόμενοι διά  του πληρεξούσιου δικηγόρου τους, σας κάνουν τη χάρη και δεν έχουν προβεί ακόμη σε αναγκαστική εκτέλεση των εν λόγω αποφάσεων. 

Σταματήστε επιτέλους το γαϊτανάκι των εκδουλεύσεων και της δήθεν αγάπης προς τα λαϊκά στρώματα καθώς το μόνο που πετυχαίνετε είναι να προκαλείτε το μεγάλο μέρος τόσο  των εργαζομένων αλλά και των συμπολιτών μας.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ