Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Δημιουργία Αλληλεγγύη: Ανακοίνωση για τις υποτροφίες του Ιδρύματος Βυζίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριτική προς τη δημοτική αρχή Νέας Ιωνίας ασκεί η αντιπολιτευτική παράταξη “Δημιουργία Αλληλεγγύη” με επίκεντρο τις υποτροφίες του Ιδρύματος Βυζίου.

Με αφορμή την επιστολή του Γραμματέα του Δ.Σ. του Ιδρύματος Μ. Καναβού με τίτλο “Άρνηση της εκτέλεσης της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου από την Πρόεδρο του Ιδρύματος κα Δέσποινα Θωμαΐδου για την καταβολή υποτροφιών στους δικαιούχους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων Νέας Ιωνίας Σχ. Έτους 2018-2019 και προβλήματα στη λειτουργία του Ιδρύματος Βυζίου”, η “Δημιουργία Αλληλεγγύη” σχολιάζει τα εξής:

“Η κα Δήμαρχος καθυστερεί τις υποτροφίες του Ιδρύματος Βυζίου και ταλαιπωρεί εν μέσω Πανδημίας οικογένειες αριστούχων μαθητών που έχουν άμεση ανάγκη τα χρήματα. Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο αποδείχτηκε για μια φορά ακόμη ότι ψεύδεται  χρησιμοποιώντας άσχετες δικαιολογίες . 

Στόχος της να περιμένει ώστε να οργανώσει φιέστα για την προβολή της. Η Αντιπολίτευση στο σύνολο της απαίτησε η  κα Δήμαρχος να σταματήσει να  κωλυσιεργεί και να αφήσει τους  θεατρινισμούς διότι τα χρήματα δεν είναι δικά της. Άμεσα να μπουν τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων που έχουν ήδη  ανοιχτεί.  Οι πολίτες δεν είναι πελάτες κ.Θωμαΐδου.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ