Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Ανανεωμένο θα υποδεχθεί μαθητές του εξωτερικού το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ριζική αναβάθμιση του 2ου Δημοτικού Σχολείου προχώρησε ο Δήμος Νέας Ιωνίας.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε ανακαίνιση στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου, επίστρωση των γηπέδων στον προαύλειο χώρο, ελαιοχρωματισμοί στις αίθουσες, σε εξωτερικούς χώρους και κοινόχρηστους χώρους καθώς και ανακαίνιση στις τουαλέτες του σχολείου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το σχολείο είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου εκπαιδευτικούς και μαθητές από Λιθουανία, Φινλανδία, Τουρκία, Ιταλία, Βόρεια Μακεδονία στο πλαίσιο της συμμετοχής του σχολείου στο πρόγραμμα Erasmus+, καθώς και σε μια εβδομάδα αργότερα να υποδεχθεί τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά.

 

Η Δήμαρχος της πόλης κα Δ. Θωμαΐδου αναφέρει σχετικά: “Ως Δημοτική Αρχή έχουμε θέσει άμεση προτεραιότητα τη βελτίωση και αναβάθμιση των υποδομών της σχολικής κοινότητας. Εργαζόμαστε εντατικά και έγκαιρα για να υποδεχθούμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς σε αξιοπρεπή, όμορφα, φιλικά σχολεία. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσοι εργάζονται και συνεργάζονται με περίσσια φροντίδα για να εξασφαλίσουμε ως πολιτεία την καλύτερη δυνατή λειτουργία, την ασφάλεια και την υγιεινή όλων στο παιδαγωγικό και εκπαιδευτικό έργο. Ευχαριστούμε από καρδιάς την Αντιδήμαρχο Παιδείας Ελένη Αλατσίδου και το Τμήμα Παιδείας, την Σχολική Επιτροπή Α’ Βάθμιας Εκπαίδευσης και την Πρόεδρο Αγγελική Δούκα,την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας τους εργαζόμενους του Δήμου μας, καθώς και την Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βασιλική Βασιλοπούλου και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την άψογη συνεργασία στην ολοκλήρωση αυτής της μεγάλης βελτίωσης της σχολικής μονάδας.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ