Ελάτε στην παρέα μας

Νέας Ιωνίας

Ανακοινώθηκε και επίσημα η “γαλάζια” στήριξη στον Π. Μανούρη ως υποψήφιο δήμαρχο της Ν. Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 18.00 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας πολιτική εκδήλωση με θέμα «Η χώρα μπροστά σε μεγάλες προκλήσεις – Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας».
Κεντρικοί ομιλητές της εσπερίδας ήταν ο κύριος Γεώργιος Κουμουτσάκος (Βουλευτής Β’ Αθήνας και Τομεάρχης Εξωτερικών της Ν.Δ.), η κυρία Ζωή Ράπτη (Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας και Κόμματος της Ν.Δ.) και ο κος Σάκης Ιωαννίδης (Πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ). Και οι τρεις αναμένεται να είναι υποψήφιοι με τη Ν.Δ. στον Βόρειο Τομέα της Β’ Περιφέρειας Αθηνών.


Η κα Ράπτη ως πρώτη ομιλήτρια επικέντρωσε την ομιλία της σε θέματα που άπτονται του ασφαλιστικού ζητήματος και στο πώς θα ανακάμψει η οικονομία και η επιχειρηματικότητα μέσα από τους τρόπους και τις λύσεις που έχει προτείνει η Νέα Δημοκρατία. Άμεση δραστική μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις, ταχύτερη επιστροφή Φ.Π.Α., φιλικότερο πλαίσιο αντιμετώπισης στο άνοιγμα μιας νέας επιχείρησης και μεγαλύτερη ταχύτητα στις συναλλαγές των επιχειρηματιών με το Δημόσιο ελαττώνοντας σε μεγάλο βαθμό τις σημερινές χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες.
Ακολούθως ο κος Σάκης Ιωαννίδης μετέφερε το λόγο του στα προβλήματα που έχουν ενσκήψει στο χώρο της παιδείας λόγω της ανερμάτιστης και παράλογης πολιτικής που ακολουθεί σε όλα τα επίπεδα της δημόσιας εκπαίδευσης, ο σημερινός Υπουργός Παιδείας, κος Γαβρόγλου. Μίλησε για την εκπεφρασμένη άποψη της Ν.Δ. περί δημιουργίας Ιδιωτικών Πανεπιστημίων, για την κατάργηση του ασύλου με τη μορφή η οποία λειτουργεί σήμερα που επιτρέπει κάθε μορφή παραβατικότητας στο χώρο των Πανεπιστημίων μας με συνέπεια ο κάθε άσχετος και τυχάρπαστος να χρησιμοποιεί τον χώρο των ιδρυμάτων ως κρυσφήγετο.
Τέλος ο κος Κουμουτσάκος αναφέρθηκε σε θέματα εξωτερικής πολιτικής. Η ομιλία του περιστράφηκε γύρω από την προκλητικότητα των γειτόνων μας (Τούρκων – Σκοπιανών – Αλβανών) και τις συνεχείς απαιτήσεις τις οποίες αυτοί εγείρουν από τη στιγμή που η χώρα μας έχει καταντήσει ξέφραγο αμπέλι λόγω της προφανούς ανικανότητας που δια κρίνει τη σημερινή κυβέρνηση και ειδικά τον sic Υπουργό Εξωτερικών Αλέξη Τσίπρα. Μίλησε για την ανάγκη μιας διαρκούς σταθερής εξωτερικής πολιτικής η οποία δεν θα αλλάζει ανάλογα με το ποια κυβέρνηση θα βρίσκεται στην εξουσία κάθε φορά.

Η σημαντικότερη όμως στιγμή της βραδιάς ήρθε μετά το πέρας των ομιλιών των τριών καλεσμένων. Μέσα σε μια αίθουσα κατάμεστη από κόσμο, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. κος Χατζηαγγελής Συμεών ανέβηκε στο βήμα από όπου ανακοίνωσε την επίσημη στήριξη της Κεντρικής Διοίκησης της Νέας Δημοκρατίας στον υποψήφιο Δήμαρχο για την πόλη της Νέας Ιωνίας, κο Παναγιώτη Μανούρη διαβάζοντας την σχετική απόφαση όπως αυτή εστάλη από τα κεντρικά του κόμματος στις 2 Νοεμβρίου 2018.
Το ακροατήριο ξέσπασε σε παρατεταμένο χειροκρότημα εκδηλώνοντας την ευαρέσκεια του σε αυτή την απόφαση της ηγεσίας του κόμματος και ζητώντας ταυτόχρονα από τον κο Μανούρη να πει δυο λόγια για αυτό το ευχάριστο γεγονός, όπερ και εγένετο.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος συγκινημένος, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την αμέριστη αποδοχή στο πρόσωπό του, υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε η Νέα Ιωνία να αποκτήσει το πρόσωπο που επιθυμούν όλοι οι κάτοικοί της και κυρίως μια πόλη που θα κινείται και θα λειτουργεί σύμφωνα με τις σύγχρονες πρακτικές που διέπουν κάθε προηγμένο Δήμο στην χώρα μας αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Δεν πρέπει δε να παραλείψουμε την αναφορά του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. στην ομόφωνη αποδοχή του Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Ιωνίας στην απόφαση του κόμματος να στηρίξει τον κο Μανούρη ως υποψήφιο Δήμαρχο της πόλης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ