Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

12 Νέοι αστυνομικοί στο δυναμικό του Α.Τ. Μοσχάτου – Ταύρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Με 12 γυναίκες και άντρες αστυνομικούς ενισχύεται το Α.Τ. Μοσχάτου-Ταύρου, ύστερα από απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκου.

Ανταποκρινόμενος στο πάγιο αίτημα του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, ο κ. Τάκης Θεοδωρικάκος προχώρησε στην τοποθέτηση των 12 αστυνομικών, σημειώνοντας τα εξής: «Με αυτή την ενέργεια διασφαλίζουμε ότι μία επιπλέον ομάδα αστυνομικών θα περιπολεί στις γειτονιές, συμβάλλοντας στην προστασία της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της τιμής και της περιουσίας των πολιτών καθ’ όλο το 24ωρο και ιδιαίτερα τις νυχτερινές ώρες».

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Εκφράζω την ικανοποίησή μου για την ενίσχυση της αστυνόμευσης του Δήμου μας, με την τοποθέτηση επιπλέον 12 αστυνομικών στο Α.Τ. της πόλης μας. Η ενίσχυση του Α.Τ. αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα της Δημοτικής Αρχής, αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας του Δήμου μας. Η θετική ανταπόκριση του κ. Υπουργού, τον οποίο ευχαριστώ, αναμένεται να συμβάλει στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ